keskiviikko 13. elokuuta 2008

kaikki hyvin on, en ole erityisen onneton


asutänään oli tämännäköinen. kenkinä oli yhet lukuisista tennareistani.


tänään aamulla heräilin normaalia myöhemmin. jei ! mentiin tänään nimittäin "vasta" yhdeksään vaikka sekin tuntui ihan liian aikaiselta nousulta. sain kuitenkin vähän myöhempään nukkua, kun kaveri tuli hakemaan mua scopalla kouluun. sillä pääsikin kivan nopeasti, eikä jääty edes auton alle!

koulus oli taas samaa meininkiä. ei se nyt mitenkään erikoiselta tunnu olla koulun "vanhin". ysillä kun tässä tosiaan oon. tänää oli semmone löysä päivä, että uskonnos saatii kirjat, bilsas juteltii vaa meiänluokanvalvoja(bilsanope) hommaili jotain omiansa. vikalla kymmenen minuuttisella se käski meiän piirtää maailmankartta ulkomuistista ja kun lähettiin siltä tunnilta se käski heittää ne roskiin. jaahas ! sit oli köksää ja liikkaa. köksässä tehtiin semmosta namia smoothiee <3


väsytti kyllä aivan hirmuisesti koulun jälkeen, eikä oo paljon kehuttavaa tässä mun päivän tekemisissä. tulin koulusta kotiin, söin, kattelin telkkua, nukuin ja nyt kirjottelen tässä tätä.
ja tietysti otin muutaman ihan suht mainittavan kuvankin tässä odotellessani kun mami teki ruokaa. pitäis kohta tehdä ne minimaaliset läksyt mitä meille kehdattiin jo antaa. sitten olis yks telkkariohjelma nauhotus vielä kattomatta mutta voi olla etten jaksa kattoo sitä ees tänään.

löysin myös tämän suloisen ulkoasun tänään !

2 kommenttia:

hei olette ihania !