perjantai 15. elokuuta 2008

muuta mieleni


nyt näyttää iloisesti siltä että on ensimmäinen kouluviikko takana, ja viikonloppu edessä. valitettavasti viikonlopun jälkeen on sitten sata uutta kouluviikkoa, mutta edetään nyt nykyhetkessä. koulussa olin tänään vaan kaksi tuntia, koska meillä oli kirkko. en kyllä tajua mitä ideaa yhteisessä kirkkokäynnissä on, mutta pääsipä pois kolmelta viimeiseltä tunnilta.

tämän näköisenä sitten hihhuloin tuolla kadulla tänään.
vaaleankeltaiset farkut likastuivat hienosti kun menin aamulla pyörällä kouluun,
mutta mitäs pienistä, saahan ne aina pestyä.

innostuin myös poseeraamaan rippimekkoni kanssa, juhlat oli siis jo. mutta kiitoskortti kuvat eivät ole kovin mainittavia niin halusin edes yhden kuvan jossa mekko olisi nätti ! mekko on siis tuollainen täyskello mekko, aivan ihana pidän siitä aivan vimmatusti ! voiko noin sanoa edes ? puskat vähän hassusti tiellä, mutta tavalaan se on kivan näköinen.

koulun jälkeen kuitenkin nousin uljaanratsuni(mummopärräni) selkään ja polkaisin parhalle kaverilleni. tein sille ranskalaisen manikyyrin ja käveltiin vähän pihalla kunnes lysähdettiin makaamaan niiden pihaan. reippaita nuoria neitejä, kyllä. puolisentuntia siinä sitten makailtiin ja tuskailtiin kuumuutta ja melkein nukuttiin. tänään ei selvästi ollu meiän parhaita päiviä ! siitä sitten pitikin lähteä kotio päin valmistautumaan tunnille menoon. tänään nimittäin alkoi ratsastustunnit ja alkoi heti varsin mainiosti.

3 kommenttia:

  1. Hui, sulla on aivan upea tukka! Luonnonkihara? Luulin viimeistä kuvaa jonkin lehden editorialiksi, näytät aivan keijukaiselta :)

    VastaaPoista
  2. ia: luonnonkihara on kyllä ! kiitoksia kamalasti pidän itsekin kyseisestä kuvasta kovasti :)

    VastaaPoista
  3. iihanat keltaiset housusi! <3

    VastaaPoista

hei olette ihania !