sunnuntai 17. elokuuta 2008

tahdon sut kokonaan

kohta on taas yksi viikko kokonaan takana, ja tuntuu kuin ei olisi tehnyt mitään. vaikka onhan tällä viikolla nyt ollut aika paljon säätöä. kaikenlaista sellaista, siitä tulisi niin pitkä lista etten ala nyt sitä keräämään tähän. tänäään kuitenkin heräsin jo yhdeksän maissa joka on mulle hyvä aika viikonloppusin. siitä kun nyt saisi vaan pidettyä kiinni.

selailin melkein puoleenpäivään asti muiden blogeja ja surffailin galleriassa. aamiaisen yli taas purjehdin iloisesti toisin sanottuna en syönyt sellaista ateriaa lainkaan. äiti sitten patisti mut mukaan mökille sienestämään ! vedin vaan jokku hanttivaatteet päälle, kumpparit jalkaan ja menoks ! siä mettässä oli nättiä ja olisin ottanu vaikka mitä hienoja kuvia, mutta siellä oli märkää. perustarkoituksena oli kuitenkin löytää sieniä, ja mahtavalla sienivainullani löysinkin neljä kanttarellia ! olen tyytyväinen itseeni.


eka joka eksyi sienimetsään. riparijuttuja !

pidän tämän kuvan väreistä mielettömästi !

tässä illemmalla koitin vähän väsätä huomiselle jotain asukokonaisuutta, joka kestäisi pientä sadettakin. päädyin sitten tällaiseen ratkaisuun :


ostin heinäkuussa itselleni tuommoisen syystakin. tuommoinen pitkä ja käy tuollain mekostakin. kouluun se vaan on aika epäsopiva sisämeininkiin koska se on todella kuuma. tarvitsisin melkein jotkut shortsit tuonne alle tai lyhkäisen hameen. kaupungilla se menee kyllä ihan noinkin.
hyvä asia on , että oon ihan fallen in love noitten legginsien kanssa ! ja totta, mulla on jalassa villasukat. syksyhän tässä on tulossa.
tukka vammaa kyllä aika kovasti tässä kuvassa, näyttää ihmeen suoralta. se vetää nyt oikeen kunnon kippuraa kun on näin kostea ilma täällä näin. ilmekin on kohtuu jäätävä mut ei haittaa.

ps. huomenna alkaa taas kuviskoulu ja saat työni kotiin jotka olivat näyttelyssä !

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo metsäkuva,saanko tallentaa tiedostoihini myöhemmin tietokoneen taustakuvaksi laitettavaksi? :)

    VastaaPoista

hei olette ihania !