sunnuntai 28. syyskuuta 2008

silmäkulmissani on jäljet joista näkee että silmillänikin joskus hymyilineipä tässä ole muuta kun että olin kaverilla tänään ja oli kivaaa. samalla vaatetuksella mentiin kun eilenkin, oon älypahoillani mutten jaksanu keskittyä pukeutumiseen !


nuo sukkikset on tuollaiset, ne ei vaan kaukaa näy hyvin...

3 kommenttia:

 1. Pakko avautua että sulla on tosi ihana tyyli! Ja ihan kiva tyyli kirjoittaakin blogia. Mutta ainut tosi ärsyttävä piirre tässä blogissa ovat nuo kuvat. Ne on tosi nättejä ja niitä on joka postauksessa, mutta niistä ei saa oikein kuvaa sun vaatteista. Sun tyyli on ihan uniikki ja todella suloinen, mutta valitettavasti sitä joutuu tihrustamaan noista kuvista. Ne kun on otettu aika kaukaa eikä ne kovin isoja ole...

  VastaaPoista
 2. anonyymi - kiitos :---) tosiaan tuo kirjoituspuoli, etsin vähän vieläkin omaa tyyliä kirjottaa tätä blogia. tähän toiseen asiaan en osaa sanoa muuta kuin että minulla ne on ihan normaalinkokoisia. ja jos klikkaat kuvaa niin se aukeaa suuremmaksi.

  VastaaPoista
 3. Nojoo kyllähän ne tosiaan klikkaamalla saa suuremmiksi. Kaipa mä oon tottnu itse niin järkkärikuviin, että sit tällaisia karsastan.

  Mut tosiaan tykkään sinun tyylistäsi tosi paljon ja siksi moinen valituskin ;>

  VastaaPoista

hei olette ihania !