keskiviikko 19. marraskuuta 2008

lumi taivaalla arasti killuu, maa kylmyyttään kiljuu


moikka !

TÄNÄÄN SATOI LUNTA !
tänään meitsillä oli vapaapäivä tetistä. jee ! äitin kanssa olin kotona ja kattelin telkkaria plus soudin soutolaitteella. liikuntaa ei oo tehty kyllä mua varten oon sitä mieltä. tästä mielipiteestäni varmistuin vielä paremmin kun äiti toi mulle suklaata kun se kövi kaupassa ! on mami niin kiva kyllä, hehheh.


(alempana esiteltävä uusi ihanuus(villapaita<3) päällä )

tänään oli isoskoulutus. aiheena oli leikkiaihe, ja opetettiin aina kaikille joku oma leikki. meidän ryhmä oli tietysti paras, hihah. kun käppäilin sieltä kotiin ja meinasin liukastua monta kertaa niin pahasti että selkärankakin ihan rutsahteli. autsis.
kuitenkin lähin vielä illalla kaverin kanssa ulos tuonne lumisateeseen ja mentiin lumisotaa ja liukasteltiin jäisillä teillä niin, että kotiin tullessa oli sukat ihan himpskutin märät !


mutta sitten taas asiaan eli neuleiden top 5:


villapaita, UFF, 12€
tämän söpöyden löysin eilen hylättynä UFFin rekkiin. koklasin tosi montaa samantapasta villapaitaa/takkia, mutta tää ainoastaan löysi tiensä mun sydämeen ! aivan ihana 100% villaa. käskin äitiä arvaamaan paljonko tää söpöläinen makso, veikkaus : 35€. aitoa villaa, varmasti lämmin, ihanasti kuvioitu 12€ ei todellakaan oo paha hinta !

neuletakki, kirppis, 0,20€
kiersin joskus koulun jälkeen pikaisesti kirppiksellä ja eksyin pöydän luo jossa kaikki tavara oli 0,10-0,30€. eihän tätä suloisuutta vaan voinut jättää sinne. tuolla rahalla en saisi edes yhtä tikkaria !(okei, muumitikkarin saisin, mutta sitä ei lasketa !)


neuletakki, H&M, sivuilla lukee 24,90€ mutta en varmasti maksanut niin paljoa.
etsin itselleni vaan jotain neuletakkia, ja tämä sattui nenäni eteen. aluksi pidin siitä ihan jumalattomasti, mutta nyt se on vähän jo menettäny suosiotaan. söpö se silti on.

neulepaita, kirppis, 3€
ihana löllö oleskelu paita. tätä ei hirveästi ole näkynyt asuissa mukana, koska yleensä tää on mulla päällä sillon kun vaan makoilen kotona. tää on vaan niin ihanan rento, ei mikään muotilehtien sivuilla näytettävä, pisteet se saakin rentoudesta.


3 kommenttia:

  1. vähän ihana uusi villapaita! =) ja kivaa kun sinnekin tuli lunta !

    VastaaPoista
  2. milloin tuleepi uusi merkintä? :-------)

    VastaaPoista
  3. luultavasti vasta sitten kun innostus taas tätä kohtaan keräilee ittensä mukaan ja elämässä tapahtuu jotain mistä kertoa.

    VastaaPoista

hei olette ihania !