maanantai 2. helmikuuta 2009

leirikoulun muistelua

kaikessa tylsyydessäni ja itsesäälissä rypemiseni jälkeen päädyin kattelemaan kuvia meidän leirikoulusta. tuli kauheen hyvä mieli, kun mietti kuinka hauskaa siä oikeestaan oli. siks jaankin tän kokemuksen teiän kanssa !


ensimmäiseksi kaikki ahtautuivat bussiin ja tekivät olonsa kotoisiksi. olihan siinä edessä muutaman tunnin ajomatka. bussista löysi mielenkiintoisia matkustusasentoja ! :-D
tv-ruudusta näkeekin että laulettiin karaokea. takapenkin tytöt laulo, mutta kukaan muu ei. ps. kuuluin takapenkin tyttöihin.


alkumatkasta kaikki istui kiltisti paikoillaan peppu kiinni penkissä. itse otin kuitenkin vähän vapauksia ja jaloittelin. hauskalla bussipeilillä oli tietenki päästävä peiliteineilemään. kuvassa kaverini sonja ja sanni.


pysähdyttiin Vuosnaisten satamaan syömään ja odottamaan lauttaa. lauttaa odotellessa otettiin kuvia, tanssittiin tiputanssia ja kerättiin jänniä katseita. lautalta matka jatku sitten ensimmäiseen yöpymispaikkaan.


kun lautat oli tuonu meiät taas maan kamaralle kaapattiin jostain mukaan opas. mulla ei oo yhtään hajua mistä se oikein tuli. siitä seuraskin tylsä kiertoajelu, jossa puolet torkkuivat ja loput pelasivat korttia. en kyllä haluaisi olla matkaopas ! kiertoajelun jälkeen kotiuduttiin.


sosiaalisia tyttöjä kun olemme, lähettiin vähän majapaikan omistajan pojan(+sen kaverin) kanssa veneilemään. saatiin kuulla vähän motkotuksia sillä : myöhästyttiin ruoalta ja saatiin luokanvalvoja melkein tukehtumaan pizzaansa kun se näki meiät veneessä.
mutta siihen se sitten jäikin. sinä iltana/yönä tapahtu muutenkin vähän mielenkiintosia, mutta ne jääköön salaisuuksiksi ;---)


tässä sitten kuva vielä tuosta venelaiturilta, sonjan kanssa posetellaan.


suht. huonosti nukutun yön jälkeen lähdettiin taas ajamaan bussilla kohti seuraavaa majapaikkaa. bussimatkaan sisältyi tällä kertaa neljän tunnin kiertoajelu. se oli tappoa.
meidän toisen paikan mökki olikin ihan kunnon kokoinen, ja siksi kivempi. mutta siellä ensimmäisessä paikassa oli kivempi ympäristö ja tunnelma. viimeisenä yönä nukuin about 2,5 tuntia, mutta monet ei nukkunu ollenkaan. hulluja nää suomalaiset.

tästä majapaikasta oli maarianhaminan keskustaan n.2 km. käytiin siellä vähän shoppailemassakin.


kotimatka laivalla starttasi karaoken merkeissä. Dingon levoton tuhkimo- biisi on jäänyt legendaksi meiän leirikoulusta. tässäkin kuvassa sitä laulellaan.


veikeä ernie aka minä laivalla virnuilemassa.
kaikenkaikkiaan se oli hirveen onnistunu leirikoulu. kiitos meiän vähän boheemien luokanvalvojien jotka ei heti ollu seläntakana kyyläämäsä mitä ne paholaislapset tekee.

ps. älkää pelästykö ei mulla koko ajan ollu toi punanen huppari päällä. se toimi takkina !

5 kommenttia:

 1. mikä on leirikoulu?

  onks tolla sun kaverilla (jonka kaa seisot tossa kolmanness kuvas tolalsten tolppien päällä, niin siis onko sillä blogia? vaikuttaa kivalta.

  VastaaPoista
 2. anonyymi - noo siis et lähetään luokan kanssa "leirille". en osaa sen paremmin selittää.

  häel oli joskus blogi, mutta en jaksanu päivitellä sitä niin hard ja poisti sen sitten.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! :) itellekki tuli tosi hyvä mieli, uskon kyl et hauskaa on ollu :D

  VastaaPoista
 4. reetta - hyvä mieli tuli miullekin kun tein tätä, tekisi mieli mennä takaisin ! :--)

  VastaaPoista
 5. Meillä on leirikoulu keväällä ja mennään myös ahvenanmaalle ja meijänkin majapaikka n.2 km päässä maarianhaminasta onkohan kysyyssä sama paikka.

  VastaaPoista

hei olette ihania !