torstai 19. helmikuuta 2009

suhun tarvii tekstityksen

NYT !
otan itteeni niskasta kiinni ja alan tekemää jotai tän blogin eteen. nyt on ollu nii peruslaiska fiilis, etten oo jaksanu tehä mitään. koitan toteuttaa tässä loman aikana niitä postausehdotuksia, okei sitten kun oon ne toteuttanut lopetan tän puolilupailun. nyt kuitenkin tulossa tämmönen back in business postaus.

ensinnäkin yks asia mikä mua ilahduttaa kauhiasti : auringonpaiste. ihanaa kun lähtee koulusta ja aurinkopaistaa kun kävelee kotiin. tuntuu että päivää on viä jäljellä koulupäivänkin jälkeen.

toinen juttu: eilen tuli olivia. äite tilaa sitä, mutta varastan sen aina ennen kun se ehtii ees vilkasta sitä. siellä oli tämä täydellinen mekko. tahdon kanssa tuommosen kevyttä, kuvioitua kangasta olevan mekon. äää.


tiistain asu. nuo vanhat herrainkengätkin pääsi käyttöön pitkästä aikaa. kavensin nuo farkut viikonloppuna ja niistä tuli mielestäni nyt tosi kivat. tykkään ite näistä enemmän kun jostain GTn farkkulegginseistä, koska nää on ihan farkut ja näissä on kaikki taskut.


tiistaina illalla olin kaverin kanssa luistelemassa. me kokeiltiin rusettiluistelua, mutta törmättiin vaan toisiimme ja kaaduttiin. meistä ei taida tulla isona ainakaan luistelijoita. mutta mitäs se haittaa, ehkä meistä tulee vaikka hiihtäjiä ?


asua tänään. tuo huivi yhdistää kivasti kaikkia värejä. sen avulla voi kasata kivan värikkään asun. toi mekko/tunika ei kauheesti tässä näy, mutta etteköhän sitä tule vielä näkemään.
ps. ylipolvensukat hoikentaa jalkoja !

huomenna koitan palailla taas :--)

3 kommenttia:

 1. voi olet niin oikeassa, ihanaa kun päivä taas pitenee!
  ja mä oon ehdottomasti vieläkin sitä mieltä, että tuo viimenen kuva on ylisöpö. tuo jossa on sun naama :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo raitapaita, muutenki tuo tiistain asu on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 3. jonsu - niin on ! oon ihan liekeissä kun aamullakin on jo valosaa<3 oooi kiitos, katoppa itseäs !

  reetta - kiitoos :--)

  VastaaPoista

hei olette ihania !