sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

äiti pojastaan pappia toivoi

tuli tässä mieleen, etten oo kertonut yhtään meidän yhteishausta. ysillä kun oon, jatkan tästä joko lukioon tai amikseen.

en oo koskaan ollut semmosta lukutyyppiä. joten, amikseen oon menossa, mutta otan siihen lukion samaan. noh kuitenkin, itsellä on aina alitajunnassa ollut joku kiva muotiin liittyvä ammatti. saattaa johtua siitä, että oma äiti on kampaaja. joskus pikku-tyttönä tietenkin halusin eläinlääkäriksi, mutta se unelma haihtui iän myötä.

hatut.jpg picture by blogivarikasta

mulla oli kaksivaihtoehtoa, joita mietin ykkösvalinnaksi. pukuompelija ja parturi-kampaaja. monien viikkojen pohdinnan jälkeen päätin, ettei omena kauas puusta putoa ja raapustin hakupaperiin 1.valinnaksi parturi-kampaajan. nyt eletään toivossa, että pääsen sille linjalle ja että jaksaisin tsempata vielä vähän aikaa tuohon kouluun. ainakin saisin helposti kesätöitä äitini liikkeestä. olin siellä tetissäkin, jos joku vielä muistaa :----)


hatut2.jpg picture by blogivarikasta

löysin tämmösiä hauskoja kuvia, missä on hattuja tehty ihmisten hiuksista. aika jännä olis, jos tuommosen osais tehdä suoraan hiuksiin. vielä noin aidon näköisiä eläimiä. hatut esittävät siis afgaaninvinttikoiraa ja leijonaa.

mikä on teidän lapsuuden unelma-ammattinne ?

3 kommenttia:

 1. oma lapsuuden unelma-ammatti oli keittäjä. ja siksi koska äiti oli keittäjä. nyt opiskelenkin lastenohjaajaksi ja keittiöön en itseäni uskalla edes ajatella, ei näillä keittotaidoilla!

  :--)

  VastaaPoista
 2. ihan pienenä halusin terveydenhoitajaksi, koska äiti on ammatiltaan sellainen. myöhemmin joskus tahdoin ratsastuskoulun pitäjäksi mutta siitä ei tulisi mitään tällä päällä :--D

  nyt en oikeestaan tiedä minne tahdon, mutta vasta kasilla kun oon niin ehtii miettiä vielä jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 3. marjohei - voi lapset on suloisia ! sustahan vois tulla päiväkodin keittäjä, kunhan et leikkais sormeen ! :----)

  jonsu - huomaan että äidit vaikuttaa aika paljon näihin ammattijuttuihin ! sulla on onneks vielä aikaa miettiä, mutta ysi menee tosi nopeesti ! :----]

  VastaaPoista

hei olette ihania !