torstai 19. maaliskuuta 2009

I've been waiting for the sun

ihanaa !
tulin justiin kotiin lähetyslentorallista, se on ohi jeejee. mutta se mihin toi ihanaa tossa alussa viittaa on se, että päivällä on valoo ! oi, kävelin koulusta kotiin niin oli ihan lämmin ja aurinko paisto. se oli superia.
tänään menin tosiaan suoraan koulusta sinne lähetyslentoralliin jossa näyttelin sellasta Elenaa, joka on mafialla töissä ja kuolee ! voisin laittaa videon siitä tänne.

eilen en postaillu, koska olin vasta myöhään kotona. kaupungissa olin sovittelemassa mekkoja kevätjuhlaa ja ysien brunssia varten. huvittava sana toi brunssi. en kuitenkaa löytäny mitään kivaa juhlamekkoo, mutta hmltä löysin ale-rekistä ton ihanan hippimekon, jota kattelin jo normaalihintaisena. se on siis toi alla oleva.

maaliskuu130.jpg picture by blogivarikasta

tää toimii samalla tänpäivän asukuvana. tosin tungin taas sen ruskeen liivin päälleni, joka mulla on ihan aina päällä. heheh. niin ja jalassa oli mustat hiihtarit.

maaliskuu129.jpg picture by blogivarikasta

tää sopis aika hyvin tommosen bikernahkatakin kans, mut jotenkin toi bikertakki on niin massa, varsinkin blogien keskuudessa.

maaliskuu131.jpg picture by blogivarikasta

eilisen päivänasu. näytämpäs säälittävältä, enkä käsitä miten toi hame menee noin. okei saattaa mulla maha vähän pullottaakin, koska olin justiin syöny mäkissä. terveelliset elämäntavat on okei !


palaillaan ! PIZDA !


3 kommenttia:

 1. kivan näköinen tuo uusi hankintasi! oikein soppeli sinulle :)

  muuten, mistähän mahdat ostaa vähän paksumpia sukkahousujasi? tekisi niin mieli jo pukea hameita ja shortseja päälle, mutta minun pikkuisilla läpinäkyvillä sukkahousuilla ei kovin tuonne kylmiin oloihin lähdetä (vaikka kyllä täälläkin oli tänään niin ihana sää päivällä, että toi lisäpuhtia!)!

  VastaaPoista
 2. saaks kysellä mistä oot otellut tuon takin, tuon tuossa viimesessä kuvassa? niin kivan värinen ja muutenkin kivan näköinen..!? : )

  VastaaPoista
 3. jons - se on söpö ! kiitos ! yleensä laitan kahdet sukkikset päällekkäin jotkut mustat puuvillasukkikset ja sitten tuommoset ohuet päälle :---]

  marjohei - öö joskus 07 syksyllä onewayn ale rekistä :--] uskallan epäillä että niitä ei enää myydä :--[

  VastaaPoista

hei olette ihania !