perjantai 24. huhtikuuta 2009

talar du svenska ?

moooooooi !

meillä oli tänään ruotsin koe ja voin sanoo, vaikka luulin lukeneeni siihen hyvin, niin pieleen meni. en muistanut yhtään sanastoa vaikka olin lukevinani juuri sanaston oikeen spessu hyvin.en oo selvästi lukija tyyppiä.

ruotsin kokeen pettyneisiin jälkifiiliksiin saattoi kyllä vaikuttaa sekin, että juoksin eilen koko päivän kaupungilla - ja vielä löytämättä mitään ! hauskaa silti oli kaverin kanssa ja pääsinhän mäkin vähän käyttämään rahaa kun tutustutin kaverini subwayn herkkuleipiin. namnam.

EILISTÄ :

3huhtikuu040.jpg picture by blogivarikasta

kuvat ei nyt oo ihan huippulaatua, kun meiän uudella pokkarilla vaan napsasin nopeasti ennen kun lähdin juoksemaan bussiin jolla hurautin kaupunkiin.
tuo on muuten se edellisen postauksen neuletakki, tässä kuvassa on sävy on lähempänä oikeaa kun viime postauksen kuvassa. mää sitten vihaan epäistuvia vaatteita ja tuo musta hame on sellainen. täytyis varmaan tyytyä johonkin pelkkiin trikoorätteihin jos haluaa istuvia vaatteita.

niin ja vielä ilmoitusasiaa !
nyt ei oo viikonlopun jälkeen tulossa hirveesti asukuvia, kun meillä on koulussa teemaviikko, niin teen siitä sitten erillisen postauksen jälkeenpäin. joitain random kuvia saatan tunkee tänne miten oon pukeutunut teemapäivien jälkeen, mutta varmaa aika vähäsiksi jää nekin.

nyt heppailemaan heido !

2 kommenttia:

  1. mistä toi printtipaita on? :D

    VastaaPoista
  2. sara - sain joululahjaksi, mutta veikkaisin että sokokselta ehkä.

    VastaaPoista

hei olette ihania !