torstai 28. toukokuuta 2009

that's what they say

ennen kun lähdin Rodokselle, kyselin onko teillä jotain postausideoita. muutamia tuli, mutta aika vähän ! shame on you, ei vaan se oli vitsi :--- )

am pyysi minuu esittelemään lempielokuvan/elokuvia ja lempibändin/bändit. lempielokuvat oon kaikki jo esitellytkin, mutta ajattelin valita nyt ainoastaan yhden kestosuosikin ja kertoa siitä tarkemmin. tänään lempparielokuva ja huomenna lempparibändi.


ELIZABETHTOWN

elizabethtown.jpg picture by blogivarikasta

Drew Baylor ( Orlando Bloom ) epäonnistuu työtehtävässään ja on valmis tappamaan itsensä tämän vuoksi. juuri kun drew on valmiina puukon iskuun, tämän sisko soittaa, että heidän isänsä on kuollut. Drewin täytyy lähteä Elizabethtowniin hautajaisiin ja tuoda isänsä uurna kotiin. matkalla hän törmää ylisosiaaliseen lentoemäntään Claireen ( Kirsten Dunst ) ja siitä se sitten lähtee. hihi, enempää en kerro juonesta, jota ei oikeastaan edes ole, mutta saatte silti itse katsoa elokuvan !

elizabethtown5.jpg picture by blogivarikasta

elizabethtown4.jpg picture by blogivarikasta elizabethtown2.jpg picture by blogivarikasta

eniten koko elokuvassa pidän kuitenkin näyttelijöistä. Kirsten Dunst näyttelee Clairen roolin niin hyvin, että haluaisin itsekin olla Claire. niin iloinen ja sosiaalinen. okei oon kyllä aika ilonen ja sosiaalinen, mutta Claire on ihana.

Orlando Bloom esittää elämänhalunsa menettänyttä Drwetä, jossa onnistuu ihmeen hyvin. eikä hätiä mitiä, kyllä se elämänhalu taas palaa kun Claire on auttamassa !

elizabethtown6.jpg picture by blogivarikasta

enempää en osaa kertoa, sanon vaan, että kannattaa katsoa ! ensimmäistä kertaa tätä katsoessani, ajattelin alussa, että ompa tylsä mutta kannatti kyllä katsoa loppuun.
toivottavasti tämä nyt edes vähän osui oikeaan tuon postauidean suhteen.

ps. mun ei ollut tarkotus olla tänään näin tylsä, mutta oon kipeenä enkä halua esitellä punaista nenääni ja pyjamaani :--- D

3 kommenttia:

 1. Jee, kiva kun teit tän :) tykkään kans, tosi hyvä leffa!

  VastaaPoista
 2. elizabethtown on rakkaus!:)

  VastaaPoista
 3. am - ihana leffa on !

  anonyymi - vähintäänkin !

  VastaaPoista

hei olette ihania !