torstai 16. heinäkuuta 2009

window shopping for blinds

nää merkinnät on nyt vähän tämmösiä tynkiä kaikki, koska en oo jaksanu tehä mitään saati kuvailla tekemisiäni. lähinnä oon tän viikon aikana pyörinyt kotona, sukujuhlissa ja kävin vähän kaverin kanssa shoppailemassakin. tosin ostin vaan yhet sortsit H&Mltä, joten mun pienenpieni säästö-operaationi taitaa toimia. tai sitten syy on paskassa aletarjonnassa. normaalihintaisia vaatteitahan ei voi ostaa ! :-- D

6heinkuu140.jpg picture by blogivarikasta 6heinkuu141.jpg picture by blogivarikasta
onlyssa/veromodassa kattelin vähän sillä silmällä tuollasia farkkulegginssejä/legginssejä kera perstaskut. oon tässä alkanu taas miettiä, että miten yhdistäisin taas vaatteita housujen kanssa. jotenkin tuntuu että kaikista asukokonaisuuksista tulee kauheen tylsiä aina. siis mun kohdallani ! siks varmaan ihastuinkin noihin housuihin, koska ne ei oo ihan tavalliset vaan ne koittaa semisti apinoida käärmekuosia, ainakin musta niin tuntuu. "kuosin" näkee paremmin ns. livenä.
toi paitakin oli ihan söpö, mutta se olis ollut kivempi vaikka sinisenä, sinistä kun mun vaatekaapissani ei ole ollenkaan liikaa ! ps. housujen hinta oli muistaakseni 35,90€, vähän kallis farkkulegginseistä, mutta jos niitä todella tulisi pidettyä kyllä se sitten maksaisivat itsensä takaisin käyttökerroillaan. mitäs mieltä te ootte noista yksilöistä ?
6heinkuu144.jpg picture by blogivarikasta
tänään oon lueskellut Marian Keyesin , vielä on toivoa kirjaa samalla kun otin aurinkoa. onko kukaan muu lukenut samaa kirjaa ?

4 kommenttia:

 1. minusta noi housut sopivat sulle.
  toi on muuten hyvä kirja,luin viimekesänä:)

  VastaaPoista
 2. noihan on oikeesti kivat housut. ja sopis kyllä sinisen kanssa. osta pois jos uskot että käytät :)

  VastaaPoista
 3. anonyymi - kiitos, ja oli muuten hyvä kirja !

  jonsu - täytyy nyt kattella kun saan rahat kokoon :-- )

  VastaaPoista
 4. Vitsi oot ensimmäisessä kuvassa kaunis!

  VastaaPoista

hei olette ihania !