maanantai 31. elokuuta 2009

sano taas hei tyttökulta sä kuulut mun kainalooni

moroo !
oli kyllä taas hauska viikonloppu, jatkiksella nimittäin. väsyneenä nauran nimittäin kaikelle ja nyt olin todellakin väsynyt. koko viikko meni kauheen nopeesti ja tuntui, etten ehtinyt edes nukkua. jatkis tuli siis siinä mielessä vähän huonoon paikkaan, etten saanut viikonloppuna nukuttua univelkoja pois. mutta eiköhän tää uus viikko avata hyvin tälläkin unimäärällä, täytyy tänään painua aikaisin pehkuihin. en tosin tiedä miten se onnistuu kun sinkkuelämää tulee tänään !
7elokuu302.jpg picture by blogivarikasta
koska tänään ei oo tapahtunut mitään ihmeellistä, voisin kertoo eilisestä. oli nimittäin kiva päivä. tulin kahden aikaan jatkikselta, menin nukkumaan hetkeks aikaa ja viestittelin vähän kavereille ja lähdin pihalle. sannin kanssa tehtiin pieni kuvausreissu eri puolille ehanaa kotikaupunkiamme. matka suju rattoisasti mun pyöräillessä, sanni ritsillä.
7elokuu321.jpg picture by blogivarikasta
taisinkin jo sanoa edellisessä postauksessa, että oon ihan rakastunut graffiteihin. en voinu olla menemättä meidän kuvausreissulla tän varastohallin ohi jonka seinässä on graffiteja...mutta nyt saa graffiti kuvat alkaa jo riittää. huomatkaa toki kuinka hyvin väreihin sopivan graffitin löysin...hihi.
7elokuu297.jpg picture by blogivarikasta
mun piti seisoo varpaillani kun muuten olis tuo kasvi tullu eteen ! jotenkin me sannin kanssa viihdytään yhteiskuvista päätellen hyvin puskassa. aika puskajusseja ollaan.

oon kipee, mutta huomenna koitan silti mennä kouluun, että pääsen illalla kaverin kanssa leffaan. täytyy mennä käyttämään vapaalippu jonka aika menee kohta umpeen.

ps. kuinka moni teistä kulkee mielummin pyörällä kuin scootterilla/mopolla ? tää ei oo mikään arvostelu kysymys, kiinnostaa vaan kuinka paljon ihmiset nykyään pyöräilee :---)

5 kommenttia:

 1. hienoja kuvia ja hei mistä oot ostanut ton paidan? :)

  VastaaPoista
 2. pyörällä on tullut kuljettua koko pieni ikä, kunnes sain auton.. sen pienen punaisen paholaisen, pyöräily loppui kuin seinään, mutta olen ajatellut palata uljaan pyöräratsuni selkään vielä ennen lumentuloja.. niin kuntoilun kuin säästämisen että ilmastonkin edestä! : ))

  ps. tykkään paidastasi!

  VastaaPoista
 3. anonyymi - kiitos, tein sen itse jatkiksella =)

  marjohei - pyöräily kunniaan hihi, ja tosiaankin kuntoilun ja ilmaston puolesta ! kiitos, hihi.

  VastaaPoista
 4. mä yritän laman takia lykätä kuukausikortin ostoa(ei rahaa), ja se on onnistunu aika jees kun pyöräilen jotai reilu 5 km kouluun joka aamu eikä tunnu missää :> lähen seittemän aikoihin ajeleen ja siinä herääkin samalla !
  kätsyä

  sulla on kiva tyyli :-)

  VastaaPoista
 5. Ida-Maria - kumpa mäkin pääsisin pyörällä niin kätevästi kouluun. keskustan läpi on vaan inhottavaa lähtee pyöräilemään ! kiitos :--)

  VastaaPoista

hei olette ihania !