maanantai 24. elokuuta 2009

unusually schoolday

heippa.
vietin laiskimuksen viikonlopun, toisinsanottuna makoilin kotona ja silloin kun lähdin ulos päällä oli persoonattomia ja tylsiä vaatteita, joissa ei ollut potentaalia siihen, että sitä vaaterykelmää päälläni kutsuttaisiin päivänasuksi
.

tänään alkoi taas kouluviikko ja tutustuttiin amistunneilla kaikenlaisiin välineisiin joita me tullaan ajanmyötä käyttämään. niitä oli esimerkiksi hiustenkuivurit ja höyryhoito koneet vai mikököhän niiden nimi oli ?

englannin tunnilla meidän luokkalaisen piti lähteä naisten jalkapallon EM-kisoihin töihin, mutta tulikin jännä tilanne. jotkut joiden oli tarkoitus mennä sinne töihin olivat peruneet ja meidän luokalta lähti sitten neljä reipasta tyttöä paikkaamaan puuttuvaa työntekijäkaartia.
meidän tehtävä oli heiluttaa avajaistilaisuuden lippua ja tuoda se pois kentältä. sitä ennen meillä oli siihen joku koulutus ja harjoitukset. jos joku katselee intohimoisesti uutisia, saatan näkyä siellä tänään. korvat tarkkana jos uutisten lukija mainitsee sanat UEFA, EM, jalkapallo, naiset.
ruokatauon aikana ja ennen pelin ja avajaistilaisuuden alkua, saatiin kattella ice age 2:sta jossa oli söpöjä otuksia. saiskohan jostain tuommosen lemmikiks ? ja täytyy sanoa, että henkilökohtasesti tykkään enemmän ykkös ice agesta !

7elokuu230.jpg picture by blogivarikasta
tykkäsin tän päivän asusta hirmusesti. tänään oli tosi lämmin päivä shortsit oli siis hyvä valinta. aamulla kuitenkin aattelin, etten päästä asua liian kesäiseksi, joten kiskasin jalkaan ylipolven sukat ja bootsit. ärsyttävästi tässä kuvassa noi sukat valahtanu. söpö suomalaisen kirjakaupan kassi, joka sisälsi ruotsinkirjan.

7elokuu231.jpg picture by blogivarikasta
joku tarkkasilmäinen taisikin jo huomata, että tuo toppi on uusi. äiti (taas kerran) osti mulle topin. on se hyvä kun oma äiti tietää näin hyvin millasista vaatteista tykkään. tykkään tän paidan kuviosta toooosi paljon ja kaula-aukon nepparit on supersöpöt.

ps. mua kutkuttais ihan hirveesti tehdä kysymyspostaus, mutta luulen ettei kysymyksiä tulisi kuin kymmenen ehkä :---D mitä ootte mieltä, huvittaisko teitä tietää musta jotain !


3 kommenttia:

 1. Sulonen asu ja kysymyspostaus kuulostaa ihan hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. kysymyspostaus vois olla kivaa vaihtelua :-)

  VastaaPoista
 3. kiva toi sun toppi.
  ja joo kysymyspostaus vois olla ihan kiva, mut en ite taida keksiä kysymyksiä enää :---------D

  VastaaPoista

hei olette ihania !