sunnuntai 20. syyskuuta 2009

but don't believe me, i'm claire

hellou.

koska tänään ei tuu tapahtumaan muuta, kun sukulaissynttäreitä ja kokeisiin lukua, kerron teille suosiolla eilisestä. joka oli muuten tosi kiva päivä.
aamulla lähdin iinan kanssa(hehe taas iinan kanssa) ideaparkiin. oltiin siellä jo yhdeksältä, eikä melkein mitkään kaupat olleet vielä edes auki. molemmilla tuntui olevan pieni pullan mentävä koko masussa, joten mentiin teelle ja pullalle. aamupalaksi täydellistä korvapuustia, ei paha !

8syyskuu396.jpg picture by blogivarikasta8syyskuu395.jpg picture by blogivarikasta
kierreltiin ideaparkissa kaikki kiinnostavat kaupat läpi ja siinä menikin sitten yhteen asti. suurin aika koko reissusta vietettiin kuitenkin vilan sovituskopeilla, kun iina ei osannut päättää minkäkoon sulosesta mekosta haluaa. kaikki koot kokeiltiin ja päätöskin onneks saatiin tehtyä. siinä rinnuksessa vaan oli jotain vikaa, täytyy selvittää mitä. mää lähdin ideaparkista tyhjin käsin, tosin sillä ajatuksella sinne meninkin, etten osta mitään turhaa. toisaalta, ei siellä mitään ylivoimasia "pakko-saada-iik"- juttuja ollutkaan. perusvaatteita, jotka ei oikein jaksanut mua sytyttää, ainakaan eilen :--)
8syyskuu401.jpg picture by blogivarikasta
mutta eihän sitä ideaparkiin lähdetä, ellei vähän aiota rahaa kuluttaa. käytiin nimittäin subissa syömässä. mulla oli niin huutava nälkä shoppailukierroksen jälkeen, että otin kokonaisen subin ! se myyjä vai mikä se subissa ikinä onkaan, katsoi mua vähän hassusti ja varmisti vielä : "siis otat kokonaisen ?" se oli hauska tilanne jos mikä. hyvin se kuitenkin upposi ison colan siivittämänä. kun oltiin syöty ja löhötty hierontatuoleissa, joka muuten nielaisi mun euron, eikä ees hieronut ! niin mun veli tuli hakemaan meitä. kotona menin taas ruokapöydän ääreen, tällä kertaa : pizzaa. söin ainakin hyvin !
8syyskuu368.jpg picture by blogivarikasta
pizzan syönnin jälkeen ehdin justiin istumaan sohvalle ja aloittamaan moulin rougen katsomisen, kunnes laura soittaa voisinko olla sen ja iinan kanssa. kyllähän se sopi. laitoin telkkarin kiinni ja hipsin lauralle, josta mentiin kaksin iinalle.
8syyskuu387.jpg picture by blogivarikasta
tässä päivän ainoa järkevä asukuva, olkaa hyvät. mutta, kun oltiin tarpeeks löllöilty iinalla, päätettiin vuokrata leffa. lauran kanssa lähettiin makuuniin, sillä aikaa kun iinan syödä mussutti kotona. kun mut päästää makuuniin niin valinta on yleensä aika varma nimittäin : elizabethtown. leffan valkkaaminen vei silti tosi paljon aikaa, siellä oli niin monia muita katsottavia elokuvia.joku kerta meen ryöväämään koko makuunin. ps. eihän leffaa voi katsoa ilman kunnon syömisiä, joten karkkia lähti mukaan yllikyllin.
elizabethtown3_-1.jpg picture by blogivarikasta
elizabethtown tosiaan katsottiin ja mulle tuli siitä taas kauheen kiva fiilis. suosittelen katsomaan todellakin, kirsten dunstin esittämä Claire on jotain niin parasta, että haluaisin itekin olla Claire.

mutta, minä meen mutustamaan pullaa ja puhumaan mukavia sukulaisten kanssa.
hejssan! :--)

5 kommenttia:

 1. Ne kokonaiset subit on vitsi valtavia :D Mut toisaalta ihan hyvin muhunkin sellainen mahtuis jos vaan olis riittävän nälkä ;)

  VastaaPoista
 2. ihana toi kaverikuva=)
  suloinen asu!(:

  VastaaPoista
 3. no hyvä kun pikku-eerika on syönyt hyvin. =)

  VastaaPoista
 4. tuo hame on niin ihana! :)

  VastaaPoista
 5. roosa - niin on mutta ihania !

  anonyymi - eikö olekin :--) kiitos !

  jonsu - kyllä :--)

  anonyymi - oi tykkään siitä satasella<3

  VastaaPoista

hei olette ihania !