perjantai 30. lokakuuta 2009

everybody sing this song all the people having fun

terppa.
lukio-aine päivä on taas koluttu läpi ja tää olikin viimenen päivä tätä lukkaria. nyt aika meneekin pakkaillessa isosleirille. täytyy sanoa, ettei mulla taaskaan ole hirveesti intoo lähtee torpalle kykkimään, mutta luultavasti vedän siellä taas 190 lasissa ja pidän kivaa. yleensä se menee näin. iltaohjelmaakin päästään tekemään. se on kivaa sinänsä, mutta hankalaa koska monet sketsit on jo nähny omilla ripareilla ja jatkiksella. mutta eikun mielikuvitus valloilleen ja keksitään uusia, eiksjeh?

9lokakuu465.jpg picture by blogivarikasta 9lokakuu467.jpg picture by blogivarikasta 9lokakuu468.jpg picture by blogivarikasta
täytyy sanoa etten oo pitkään aikaan nähnyt näin khuulia hametta. tiedän kyllä muuten miten cool kirjotetaan, mutta onhan se nyt hienompi noin ! toi helma on jotain niin täydellistä. äiti (taas hehe)osti tän mulle alennusrekistä, koska tässä oli kuulemma vetoketju rikki. äiti vapaapäivänään vähän väänteli ja käänteli sitä, ja kappas, se meni paikalleen ja nyt se toimii moitteettomasti. yeah ! toinen positiivinen juttu on tämä: jalustan ja kameran väliin tuleva välikappale löytyi.

5 kommenttia:

 1. ihana asu, kivoja kuvia ja makee hame :o

  VastaaPoista
 2. toi hame on kyllä tosi hieno ja khuul! :D

  VastaaPoista
 3. Sulle passaa kivasti polvisukat! :>

  Ja ihana villatakki!

  VastaaPoista
 4. Toi hame on niiiin hieno ja muhkee ja noi polvisukat ja kengätkin on aivan täydelliset!! :D

  VastaaPoista
 5. anonyymi - tripla kiitos sinulle !

  anonyymi - kiittoos ! :--)

  marjohei - kiitos kovasti :---)

  annamari - aaaw kiitos ihana :--D

  ps. ootte ihania kaikki.

  VastaaPoista

hei olette ihania !