torstai 22. lokakuuta 2009

kiikkustuolissa istun ja sinua muistelen

heippa.
sanoisinko, että ulkona on aika masentava ilma. ei hirveästi houkuttele lähteä sinne. mutta joo, koulussa oli kivaa ja löysää. meillä oli tosin hiuksesta koe ja siinä meni joitain juttuja vähän väärin, heh.

nyt syön viinirypäleitä ja kuuntelen eppuja. kohta olisi lähtö nuorteniltaan, tai ei kyllä ole edes kohta. mutta täytyy varata aikaa eksymiselle, se on nimittäin jossain ihme paikassa, koska pappila paskottiin viime viikolla.
9lokakuu265.jpg picture by blogivarikasta
tulostelin lomalla kaikkia kuvia ja tein niistä tollasen tosi hienon kasan huoneeni oveen. siellä on kuvia kavereista, ripareista, minust ja kaikesta randomista. siihen tulee lisää kuvia sitten kun niitä otetaan lisää.
9lokakuu282.jpg picture by blogivarikasta 9lokakuu285.jpg picture by blogivarikasta 9lokakuu287.jpg picture by blogivarikasta
tykkään kyllä ihan hirveesti tuosta GTn topista, jota siis käytän mekkona, koska se on kokoa L.onhan se vähän lyhyt mutta, siinä on ihanasti värejä ja mun uudet ylipolvensukatkin sopii niihin ! ja hyvin se menee tuon pitkän liivin kanssa.
ps. nää "asukuvat " on ollut nyt vähän mielenkiintoisia vähän aikaa, koska oon hukannut mun jalustasta yhden pienen mutta sitäkin tärkeämmän osan. me hankitaan aika pian uusi jalusta, kai.
9lokakuu291.jpg picture by blogivarikasta
mun papukaija-koru on ehkä söpöin ikinä.

4 kommenttia:

 1. hauska idea toi valokuva juttu :)

  VastaaPoista
 2. Ihania koruja ja toi toppi "mekko" on tosiaan tosi hieno kun siinä on niin kivat värit! :)

  VastaaPoista
 3. anonyymi - kiitos :-)
  anonyymi - kiitoksia :-)
  anonyymi - kiitos, noi värit on kyllä niin nam !

  VastaaPoista

hei olette ihania !