tiistai 3. marraskuuta 2009

istuit pimeässä niin kauan, että nukahdin

hjello.
onko mikään parempaa kuin se, että olet juuri ostanut uuden mieleisesi takin, tulet bussilla kotiin kuunnellen scandinavian music groupia, keität muutaman kupillisen teetä ja syöt kyytipojaksi muutaman dumblen. avaat television ja alat katsoa ihanaksi toteamaasi Patrik 1,5. tämä kaikki tuntuu vielä ihanammalta sen jälkeen, kun on kiertänyt nelisen tuntia permanenttirullia, purkaen välillä ja kiertäen yhä uudelleen.

mennäänpä tähän ensimmäisenä mainittuun asiaan:
10marraskuu005.jpg picture by blogivarikasta
eli uuteen takkiin. H&Mltä ostin tuollaisen ihanan tyttömäisen villakangas takin. se sopii täydellisesti leveä helmaisten mekkojen ja hameiden kanssa. normaalihinta on 79,90€, mutta mulla oli sellainen alennuskuponki, joten sain tämän ihanuuden hintaan 63€.

telkkarista puheenollen

10marraskuu014.jpg picture by blogivarikasta
katsoin eilen Lauran kanssa ruotsalaisen elokuvan, Patrik 1,5. tykkäsin kamalasti, Laura oli aivan oikeassa siitä, että voisin pitää kyseisestä elokuvasta. sympaattinen ja ihana elokuva, suosittelen lämmöllä.

10marraskuu004.jpg picture by blogivarikasta
10marraskuu008.jpg picture by blogivarikasta
oon huomannut yhden asian. en muista oonko puhunut tästä täällä aiemminkin. nimittäin sen, että pukeudun liian helposti punaiseen ja violettiin. vaatekaapissani on kivoja värejä, mutta oon vakiintunut noihin kahteen. mutta onhan tässä vielä vaikka kuinka paljon aikaa käyttää kivoja, erivärisiä vaatteita. huomisellekkin mulla on kiva asu, jossa ei ole punaista eikä violettia ! sitä odotellessa, eikö niin ?

ps. täällä on lähes kaikki puut pudottaneet jo lehtensä. surullista. talvi tulee ja kylmä, mutta tykätään siitä silti. ei ole mukavaa olla epätykätty. taas yksi epä-sana.

5 kommenttia:

 1. sulle sopii hyvin punainen ja violetti, ehkä siks käytät niitä niin paljon vaatteissa :)

  VastaaPoista
 2. oon sanonu about miljoona kertaa mutta kun ääks oot niin sulonen :D

  VastaaPoista
 3. oi päiväsi on kuulostanut ihanalta! .. ja niin kaukaiselta itselleni tällähetkellä. Olisi ihana vain istahtaa sohvannurkkaan kaakaokupin ja lämpymän korapuustin ja hyvän kirjan kanssa, mutta aika ei salli sitä.

  todella ihanan takin olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
 4. anonyymi - kiitos, äiti on samaa koittanut sanoa kun oon angstannut mun vaatekaapin väriskaalasta :--D

  anonyymi - eikö,kiitos !

  jonsu - hihihi itse oot, kiitos ! :-)

  marjohei - voi ei, koita päästä kiireestä eroon ja sitten istahtaa sinne sohvan nurkkaan !
  kiitos :--)

  VastaaPoista

hei olette ihania !