perjantai 11. joulukuuta 2009

friday afternoon

sain viime yönä piirustusvimman. kahden aikaan yöllä aloin piirtää, ihan vaan uteliaisuudesta sitä kohtaan, kuinka hyvin saisin päässäni pyörivän asennon onnistumaan.
11joulukuu097.jpg picture by blogivarikasta 11joulukuu096.jpg picture by blogivarikasta
yritin etsiä teille jonkinlaista mallikuvaa asennosta jota hain, mutta en äkkiseltään löytänyt yhtäkään. mielestäni onnistuin kuitenkin hyvin ja olen itse tyytyväinen :--- )) ja tämä tosiaan syntyi noin 20 minuutissa, joten kovin huoliteltu tämä ei ole !
11joulukuu088.jpg picture by blogivarikasta
kuviksen tunnille( ja kouluun muutenkin ) marssin tämän näköisenä. aamulla kun tulin yläkertaan, äiti sanoi : " sieltä se meidän pikku-pariisitar tuleekin ". ehkäpä tuo baskerin tapainen pipo sitten todellakin tuo sitä pariisilaishenkeä.
11joulukuu080.jpg picture by blogivarikasta
katselin vanhoja kuvia ja tajusin, että näytän vieläkin nauraessani ihan samalle ! vieressä isoveikka, mutten tiedä mitä se tykkää jos laittelen tänne kuvia jossa sekin on pieni :-- )
nyt menen syömään ja kohta olisi lähtö tunnille, heido !

5 kommenttia:

 1. hieno piirrustus :o ja vähänkö oot ollu suloinen pienenä :D

  VastaaPoista
 2. oot kyllä ihan pikku-pariisitar! mullakin on valitettavasti täysin samanlainen irvistyshymy kuin pienenä. sääli että jotkut asiat ei vaan muutu parempaan suuntaan vaikka kuinka haluais :--D

  VastaaPoista
 3. Missä ihmeessä olet piileskellyt kun löysin blogisi vasta tänään? Tätä lueskellessa taitaakin kulua loppuilta.. Sinä, tyylisi ja kuvasi olette aivan älyttömän suloisia! :>

  VastaaPoista
 4. anonyymi - hehe kiitooos :--- D

  anonyymi - kiitos kovin !

  angie - oih kiitti, hihi. joo eivät muutu ei, höh :-- D

  Julle - täällähän minä oon ollut omassa pikku-nurkassani ! kiitos ja toivottavasti pysyt mukana jatkossakin :--- ))

  VastaaPoista

hei olette ihania !