torstai 14. tammikuuta 2010

day after tomorrow

satuillaampa sitten vähän eilisestä. tai oikeastaan tähän maailman aikaan pitäisi kai sanoa, että toissapäiväisistä tapahtumista.
1tammikuu208.jpg picture by blogivarikasta
kasvatan muuten kokeilu mielessä otsista vähän pidemmäksi, koska jossei se olekaan kiva se on voi aina nipsasta sitten lyhyeksi. vähän vaan epäilyttää, koska se vetää jo nyt kiharaan. täytyy sitten vaan vähän suoristella sitä ! jos se on kiva.
1tammikuu210.jpg picture by blogivarikasta
krissen kanssa teinipeileiltiin huonolla menestyksellä. oltiin vähän liian lyhyitä siihen tarkoitukseen meidän luokan sosiaalitilan peilien kanssa.
1tammikuu219.jpg picture by blogivarikasta
treffasin lauran kanssa pyynikintorilla ja sieltä suunnattiin yllättäen subiin. arvoituksellisesti kulutettiin melkein kaks tuntia subia syöden. itseasiassa en oo kyllä varma menikö siinä kauemmin.
1tammikuu223.jpg picture by blogivarikasta
subista höntyiltiin lauralle prisman kautta. katteltiin Alpha Dog. se oli hyvä, mutta ihan hirmu surullinen. mua säälittää niin paljon ne kaikki jätkät siinä.
1tammikuu228.jpg picture by blogivarikasta
mistä huomaa, että asukuvat on lavastettu jälkeenpäin ? ne otetaan keskellä yötä ja silmiä täytyy pitää sormien avulla auki. tiistaina päivän väri oli vihreä. tarvitsen lisää vihreää.
1tammikuu235.jpg picture by blogivarikasta
syksyllä jo vaatekaappiini päässyt hippiliivi pääsi viimein käyttöön. jotenkin en osaa käyttää vihreitä vaatteita, mutta tässä on yksi vaatekipale joka varasti sydämen. rakkautta.

4 kommenttia:

 1. vähänkö kiva toi liivi mistä se oikein on? :)

  VastaaPoista
 2. oi mäki ihastuin vasta äskeittäin vihreeseen. sellaseen vähän likasen vihreeseen, vaikka oon aina inhonnu sitä väriä. :----D sulla on ihania vaatteita ja tykkään seurata sun blogia koska se on ihanan omanlainen! jatka samaan malliin.:)

  VastaaPoista
 3. anonyymi - kiitos, se on kirppikseltä, mun piti kyllä mainita se postauksessa ! :- D

  irinja - kiitos !

  anonyymi - sama homma, en vaan vieläkään osaa oikein pukeutua siihen ! kiitos ihan kamalasti :---))

  VastaaPoista

hei olette ihania !