perjantai 8. tammikuuta 2010

then random people show their minds

1tammikuu084.jpg picture by blogivarikasta
ihan hullua että täällä näyttää ihan lapilta. ja tuntuukin kyllä. tänäänkin lämpömittari on koko päivän ajan näyttänyt -20 astetta.
1tammikuu116.jpg picture by blogivarikasta 1tammikuu117.jpg picture by blogivarikasta
tänään mulla oli päällä yksi joululahja juttu. nimittäin äidiltä saatu ruutumekko. tää on ihana potenssiin tuhat. alan tuntea itseni jo todella huonoksi shoppailijaksi, tuntuu nimittäin, että kaikki täällä esittelemäni uudet jutut on äidin ostamia ! tästäkin syytän kyllä pelkkää rahatilannetta. jostakin syystä äiti tienaa enemmän kuin minä, hmm mistähän johtuu.
1tammikuu120.jpg picture by blogivarikasta
jalassa mulla oli tänään nuo (koko)mustat nauhakengät. ne on ihan super lämpimät ja mukavat jalassa, muutaman sentin korkonsa ansiosta. ne eivät oikeasti ole noin isot miltä näyttää, mutta äidin kenkien rinnalla (2 paria vasemmalla) ne näyttävät kohmoilta, koska äidin kengissä on pirusti korkoa. meillähän on äidin kanssa saman kokoinen jalka, mama's kenkäkaappi, you've been warned !
1tammikuu132.jpg picture by blogivarikasta 1tammikuu133.jpg picture by blogivarikasta
löysin tänään myös mahtavat kengät, jotka saivat mahtavat suosittelut, eräältä tuntemattomalta naishenkilöltä(ei ollut myyjä), joka oli tarkkailut minua sovitellessani näitä. " katselin kun sovitit noita kenkiä, nuo ovat aivan erityisen kauniit kengät, jos arveluttaa ostatko ne niin osta ihmeessä, sopivat todella hyvin tyyliisi.", näin hän sanoi. vaikka sillä hetkellä olinkin ihan kusi sukassa, täytyy sanoa, että tällaiset ihmiset piristävät päivää.
kengät jäivät silti kauppaan, koska olen köyhä opiskelija. mami...?

onko teitä tuntemattomien kommentit piristäneet ?

8 kommenttia:

 1. söpö mekko ja hienot noi kengät joita sovitit!:)

  VastaaPoista
 2. opiskelijabudjetti on kyllä vähän harmillinen :< mun pitäisi maksaa poikaystävän vesilaskusta osa kun lillun sen luona vaan hanan alla ja sitte pitäisi kustantaa meidän ruuat ja junamatkat tikkurila-tampere ja sitten kaupassa kävelee eteen kivoja vaatteita ja tuskan hiki vaan valuu kun pitää juosta pakoon :-( lottovoittoa odotellessa.

  VastaaPoista
 3. vain -20, täällä onkin ollut jo viikon -30! ;O

  VastaaPoista
 4. aaah, toi ruutumekko on IHANA :)

  VastaaPoista
 5. aww ihana ruutumekko! ja vähän kiva toi tuntematon nainen, mulle ei oo koskaa tultu tolleen. mutta monesti on ollu kohteliaita liikkeellä, jotka vaan vähän tönäistessään on pysähtyneet ja kysyneet, että sattuiko. silloin on ainakin tiennyt, että tyyppi on osannut ajatella tuntematontakin! :)

  ja juu, kamalan kylmää on ollut... täällä vähän pohjoisemmassa suomessa ollut koko viikon -30, ei kiva :/ mutta tänään oli onneksi laskenut jo -17 asteen paikkeille.

  VastaaPoista
 6. Ihanat noi vasemmanpuoleiset mustavalkoset kengät! Joo, nää pakkaset vois tosiaan jo loppua.

  VastaaPoista
 7. anonyymi - kiitos !

  angie - niin on. itse asun kuitenkin ihan kotona, mutta aina ei viitsisi olla vonkumassa rahaa. joo lottovoitto voisi olla se juttu tähän väliin !

  anonyymi - okei pysyn mielummin täällä :---D

  jonsu - kiitos ! tuommoiset pienet varmistus kommentit on kivoja, muuten ihmisistä saa kauhean tylyn kuvan. missään ei oo ollut nyt kovin lämmintä... :-- (

  annamari - hihi oikeastaan ne on musta-beiget ! voi kyllä niin voisivat...

  VastaaPoista
 8. oih mistä nuo beige mustat kengät ovat, ja ihana tuo ruutumekko :--)

  VastaaPoista

hei olette ihania !