perjantai 26. helmikuuta 2010

maybe I don't have red hair, but I have red clothes ha ha.

hejsan.
tämä viikko on ollut ihan mielettömän stressaava ja täynnä kaikkia uusia juttuja, joiden kanssa mun pitäisi nyt lähipäivinä oppia elämään. mutta selittelyt sikseen ja tehdään comeback sekaiseen elämääni.
2helmikuu221-1.jpg picture by blogivarikasta
täällä päin maailmaa on satanut lunta koko päivän, taas. eilen oli aivan ihana päivä, aurinko paistoi, mutta kotiin päästyäni olin niin puhki, että nukahdin sohvalle istualleni.
2helmikuu228.jpg picture by blogivarikasta
pidin keskiviikkona pitkästä aikaa jokseenkin Marimekko vaikutteista Mangon hamettani. mietin miksen ole pitänyt sitä pitkään aikaan kunnes tajusin, se on aika lyhyt. se saa siis odotella kevättä ja seuraavaa käyttökertaansa vielä hetken.
2helmikuu227-1.jpg picture by blogivarikasta
tänään popsin nassuuni, mahdollisesti superhyviä, suklaanalleja. nallet oli mun leffaseurana kun katsoin Step Up 2 The Street. olin aivan myyty jo ensimmäiselle step up:ille, joten ei jättänyt tämäkään kylmäksi. varsinaisia juonihirviöitä nämä elokuvathan ei ole. rakastan hiphop - ja street tanssielokuvia. tekisi mieli vetäistä veljen farkut ja huppari päälle ja lähteä räyhäämään. kaikkien onneksi en kuitenkaan ikinä tee niin !
2helmikuu234.jpg picture by blogivarikasta
tänään oli kyllä sellainen päivä, että huhhuh sanon ! draamaa, hukkunut bussikortti ja kirmaaminen äidin työpaikalle hakemaan bussirahaa järkyttävän kokoisen p-k pakin kanssa.
2helmikuu232.jpg picture by blogivarikasta
nyt lähden emman kanssa johonkin istuskelemaan, heippa pitäkää kiva viikonloppu ja hiihtoloma ! loma tulee ainakin itselleni enemmän kuin tarpeeseen.
ps. nyt se otsit on taas lyhyempi ja suora !

3 kommenttia:

 1. ihana villapaita ja tuo hame!=)

  VastaaPoista
 2. se ois kyllä kieltämättä kätevä :-D mä hihkuin ja pompin vaan paikoillani ja revin poikaystävää hihasta ja olin vaan "toi on SE bloggaaja!" :>

  VastaaPoista
 3. anonyymi - kiitos !

  angir - olisi ! hahaa voi kun oot sulonen :--- D

  VastaaPoista

hei olette ihania !