tiistai 9. helmikuuta 2010

You don't know me, but I know me

tänään on maanantai ja tiistai
huonot naamapäivät, juoksentelua sinne tänne koulukirjoja etsiessä, peruskoululaisia tutustumassa koululla, paljon pyykkiä, matikan hiketystä, kavereista tykkäämistä ja huomisen odottamista.
2helmikuu118.jpg picture by blogivarikasta 2helmikuu114.jpg picture by blogivarikasta 2helmikuu120.jpg picture by blogivarikasta
ensiesittelyssä tänään uutukaisin ostokseni : ihana kuosinen kevyt paita, H&M. tästä tulee hieman mieleen joku geishan aamutakki. en voinut vastustaa tuota kuosia ja ihanaia värejä. tämän saa myös napitettua edestä kiinni, mutta tällä hetkellä pidän siitä enemmän tuollain auki.
2helmikuu124.jpg picture by blogivarikasta 2helmikuu127.jpg picture by blogivarikasta
vihdoin löysin jotain tukholmasta kotiutettuihin ylipolven sukkiin sopivaa,uuden paidan sinivihreä väri on ihana.

ja koska minulla on ehkä universumin kivoimmat lukijat ajattelin vähän "palkita" teitä ja toivetanne. eli nyt saisitte esittää postaustoiveita, mikäli niitä on, mitä vaan maan ja taivaan väliltä. ajattelin myös jonkinlaisen arvonnan laittaa pystyyn, vaikka ensikuussa, mutta katsellaan sitä lähempänä :---- )) nyt toiveita kehiin !

6 kommenttia:

 1. joskus oot kai tehnytkin merkinnän huoneestasi, mutta part 2 olis kiva:)

  VastaaPoista
 2. ihana paita! ihastuin tohon kuosiin aivan täysin :) <3

  VastaaPoista
 3. Hei, millä ohjelmalla sä latailet noita kuvia, kun niitä ei klikattua isommaks? Ite haluisin omaan blogiin saman ominaisuuden, niin siks kyselen :)

  VastaaPoista
 4. anonyymi - toteutan heti kunhan saan huoneeni siivottua ! hups.

  anonyymi - kiitos :-- )

  anonyymi - toteutellaan !

  jennakaroliina - kiitos :-- )

  anonyymi - photobucketilla lataan, mutta raahaan kuvat toisesta ikkunasta, jolloin niitä ei saa enää klikattua isommaki :-- )
  emmillä on siitä hyvä pikku näyte, itse en jaksa väsätä joten käyppä täällä: http://nofashionvictims.indiedays.com/2009/02/24/frequently-asked-questions/

  VastaaPoista

hei olette ihania !