torstai 11. maaliskuuta 2010

hey sweethearts

en yleensä ole hysteerinen tilaajalukujen tuijottelija, mutta kun kävin pitkästä aikaa katsomassa blogilistalla omaa "arvoani" huomasin, että oon menettänyt ainakin kolme lukijaa!
ja koska haluaisin saada teiltä jonkinlaista vuorovaikutusta ja rakentavaa kritiikkiä, ajattelin, että nyt voisi olla risujen ja ruusujen aika.

eli puhukaapas suut puhtaaksi siitä mikä mun blogissa on teidän mielestänne hyvää ja mikä huonoa :--- )

11 kommenttia:

 1. ei sun blogissa sinänsä mitään vikaa oo, mut voisit jotenki keksiä jotain uutta. ku kaikki postaukset nykyää näyttää samoilta ja kuullostaa samoilta yms. eli jotain uutta juttua kehiin.

  VastaaPoista
 2. Oon aina ollut superhuono antamaan kritiikkiä, eikä sun blogista sitä oikein löydykään! Hmm... Ehkä tosiaan sama mitä ylempikin anonyymi sanoi, vaihtelu vois siis virkistää. Ei siinä mitään, tykkään sun postauksista noinkin mutta ois ehkä kiva nähdä jotain uudenlaista tapaa kertoa kuulumisia :-) Mikä se tapa sitten olis, sitä en tiedä :-D Mutta joo, pointtina oli että tykkään sun blogista paljon! Sulla on ihania vaatteita ja kirjotat hauskasti ja omalla tavallasi :-)

  VastaaPoista
 3. Jep, yhdyn ihan samaan. Ja sit jotenki välil sun kirjotustyylis saattaa tympiä, ku on hirveesti huutomerkkei ja pisteitä iha väärissä paikoissa. :-D Ja sit toi nykynen banneris ei oo jotenkaa yhtään sun tyylinen.. Anteeks.
  Mut hyvää löytyy vaiks kui paljon, kuten se et oot jotenki tosi omaperäne, ja kaikkee.

  Ps, oot söpö:-)

  VastaaPoista
 4. Juu minäkin yhdyn edellisiin :D eli blokisi on tosi kiva mutta välillä tuntuu että kerrot joskus usein jotenkin "päiväkirjamaisesti" päivän tapahtumista, missä ei sinänsä ole mitään vikaa mutta välillä voisi kertoa jotenkin muutenkin... mutta muuten minulla ei ole mitään moitittavaa, kuvat on hienoja ja blogi on tosi tosi kiva (minkä jo tosin mainitsinkin) :)

  VastaaPoista
 5. kiitoksia kaikille kommenteista.
  allekirjoitan kaikki mainitsemanne huonot asiat: päiväkirjamaisuuden, huutomerkkien hurjan liikakäytön ja banneri on väliaikainen, kyllästyin katselemaan omaa nauravaa pärstääni(edellinen banneri).

  ongelma on vaan se, että mulla ei ole ratkaisua näihin ongelmiin.jos kuvaan sellaisia asioita joista en pidä tai kirjoitan niinkuin en yleensä kirjoita(oikeinkirjoituksesta tietty voin ottaa selvää), juttu ei enää tunnu omalta.
  periaatteessa tästä ei siis ollut oikein mitään hyötyä, koska en ehkä osaa uudistaa itseäni hyvään suuntaan. ainakaan nyt ei leikkaa yhtään miten voisin itseäni muutoin ilmaista. jos teille tulee ideoita, niin kuulen niitä mielelläni.

  VastaaPoista
 6. Oikestaan joitakin pävän tapahtumia on vähän vaikea kertoa muulla tavalla kuin päiväkirjamaisesti :D joten voi olla vaikea kesiä sille muuta tapaa,eikä aina tarvitsekkaan. Mutta kirjotat vaan niinku itse parhaaks näät ja sileen :) ehkä sitä "päiväkirjamaisuutta" vois välillä saada pois esim. ettei kirjota että: Maanantaina.... tai Eilen tein... :D vaan vaikka että Onpas ihanaa kun on paistanut aurinko.. :-D jos nyt ymmärsit pointtini.

  VastaaPoista
 7. anonyymi- niin..mietin asiaa eilen ja luulen että päiväkirjamaisuus johtuu helposti siitäkin, että yhdistän mielelläni postaukseen useamman kuin yhden päivän. ymmärsin pointtisi ja aion tarkkailla tätä tästä edespäin :-- )

  loppujen lopuksi en kuitenkaan hirveästi lähde hommaa muuttamaan, jotta tämä tuntuisi silti omalta.

  VastaaPoista
 8. Tykkään hirmusti tästä blogista. Kuvat on ihania ja tyylisi ihana. Minua vähän häiritse isojenalkukirjainten puuttuminen ja muutenkin ihan kököt kirjoitusvirheet.. :/

  Mut muuten ihana

  VastaaPoista
 9. Jos totta puhun, käyn aina vain ihailemassa sun kuvia. (: Tykkään älyttömästi sun tyylistä! Täällä on joku lukijakato käynyt.. Huomasin saman omalla kohdallani kun peräti 6 lukijaa katosi kuin salaman iskusta : < Sulla on kuitenkin kiva blogi!

  VastaaPoista
 10. anonyymi - kiitos kovasti ! ennen isot kirjaimet jotenkin hyppi liikaa meitsin silmiin tuolta, mutta nyt kun luin tekstejäni, se näyttää aika typerältä kun siellä ei ole isoja kirjaimia :--D
  kirjoitusvirheistä saa toki sanoa, kirjoitan niin tottuneesti vaan päläpäläpälä, että en aina edes tajua virheitä. kunhan ei ihan pilkun nussimiseen mennä :-- )

  Iida - kiitos ! :-- ) toivotaan, että saadaan lukijat takaisin.

  VastaaPoista
 11. Tykkään paljon sun blogista.:) Käyn aina katteleen täältä että mitä sulle kuuluu.Kun ei tuu nähtyä niin usein:) Mulla ei oo mitään huonoo sanomista.
  Sun kuvat on super ihania!

  VastaaPoista

hei olette ihania !