torstai 18. maaliskuuta 2010

Wake up exhausted

Mistä tietää, että kevät on rankasti myöhässä ? Siitä, että eletään maaliskuun puolivälissä ja ulkona sataa koko päivän l u n t a. Sellaista valkoista ainetta, joka kastelee ikävästi ja pilaa mokkaiset hapsukengät.
010-2.jpg picture by blogivarikasta
044.jpg picture by blogivarikasta
Hirveen hyvin ei nyt kyllä näy, mutta tukassa on tapahtunut pieniä muutoksia. Sikinsokin tökitty mustia ja melkein valkoisia raitoja. Keltainen valo tosin saa sen näyttämään keltaiselta, thanks vaan ! argh, ärsyttää sisällä otetut kuvat.
046.jpg picture by blogivarikasta
Kesäkaipuun tietää iskeneen silloin, kun kaupungilla verkkokalvoille piirtyy vain kukkakuoseja ja aurinkolaseja. Tuli oikeasti ihan hullu olo, kun kuljin kaupasta kauppaan metsästäen hienointa kukkakuosia. Mitään kukkivaa en kotiuttanut, mutta aiemmin mainitut aurinkolasit kylläkin. Nämä sydänlasit on ihanat, kun ne ei ole niin muhkut kuin semmotit muoviset.
( aurinkolasit H&M , pipo ja koru Indiska. Samantapaisia koruja oli myös vero modassa !)

ps. Haluan nyt vielä sanoa, että risut&ruusut postauksen kommentit avasivat mun silmät ihan uudelleen ! Sain uutta puhtia ja ideoita tämän blogin kanssa. Järkytyin suht. pahasti kun luin rutiinilla kirjoittamiani postauksia...auts.Kiitos vielä tuhannesti, olette ihania :-- )

5 kommenttia:

 1. vähän söpöt noi aurinkolasit :D

  VastaaPoista
 2. Joo munkin mokkaset hapsukengät menee pilalle :/ ja sit kantapäät tulee sukista ihan märäks kun ulkona on niin märkää kun niistä kengistä menee läpi. Ihania ostoksia oot tehny :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi aurinkolasit mustakin! Jep, jotenkin ärsyttää, kun kaupat on pullollaan kukkakuosia ja hameita ja ulkona sataa lunta, ööm..? :--D

  VastaaPoista
 4. anonyymi - kiitos (--:

  anonyymi - eikö ookin, kiitos :--D

  anonyymi - aa se on niin ärsyttävää kun kengistä menee läpi...kiitos !

  Annamari - hihi kiitti ! niin siinä on selvä ristiriita.

  VastaaPoista

hei olette ihania !