keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Sniffling almost beauty

4huhtikuu090.jpg picture by blogivarikasta 4huhtikuu085.jpg picture by blogivarikasta 4huhtikuu084.jpg picture by blogivarikasta4huhtikuu086.jpg picture by blogivarikasta
Onko mitään tylsempää kun kaunis päivä ja on itse kipeänä ? Ainakin tällähetkellä vaikuttaa, että ei ole. Nukuin yhteen asti, olen istunut koko päivän sisällä ja nenäliinapaketti on ollut paras ystäväni. Eilen psykan tunnilla mut leimattiin visuaaliseksi, mutta myös pinnallliseksi. Sain myös kuulla, miksei hattua luokitella asusteeksi, jota en tosin (tahallani) ymmärtänyt. Join myös paljon teetä ja aloittelin elämäni flunssaista aikakautta. Tekstimäärästä voi päätellä, että minulla on todellakin tylsää tänään, mutta silti voin kertoa, että kirjoittaminen on yksi melkein intohimoni.
4huhtikuu091.jpg picture by blogivarikasta
Nyt tarjoilen itselleni uudelta Ikeasta ostetulta tarjottimeltani muumimukillisen teetä, muutaman Lotta-karkin ja Ellen.
Tuo lintu-tarjotin on ihanan värikäs, miten ollakkaan ? :--- )

3 kommenttia:

 1. kivoja kuvia!
  parane pian=)

  VastaaPoista
 2. tykkään kovasti tosta tarjottimesta, huomasin sen kanssa jossain sanomalehtimainoksessa ja heti kiinnitin huomioni siihen. eli ehkä pitää hankkia tuo jos ikeaan joskus matka suuntaa :)

  VastaaPoista
 3. anonyymi - kiitos, tässä ollaan jo parempaan päin menossa !

  R - kannattaa, se on ihan hirmu suloinen :-- )mars ikeaan vaan !

  VastaaPoista

hei olette ihania !