tiistai 1. kesäkuuta 2010

I'm a mystery (wo)man

Tilapäivitys : kesälomalla. Sen huomaa ainakin niskastani, jota peittää isot punaiseen taittavat möykyt. Aivan sama minne menenkin, varmasti jokaikinen itikka joka voi pistää kärsänsä minuun, on kimpussani. Taidan olla verenimijöiden mieliruokaa. Puolensa siinäkin, ehkä onnistuisin aiheuttamaan Rob....Edward Cullenille jonkinlaisen riippuvuuden? Toisaalta, kun mietin, ei olisi mukava tulla syödyksi !
038.jpg picture by blogivarikasta 038.jpg picture by blogivarikasta 038.jpg picture by blogivarikasta 038.jpg picture by blogivarikasta 038.jpg picture by blogivarikasta 038.jpg picture by blogivarikasta 038.jpg picture by blogivarikasta
Kavereiden kiroillessa koeviikkojensa parissa, minä oon nähnyt unta rusketusraidoista, kävellyt edestakaisin ilman kiirettä, loikoillut auringossa ja syönyt jäätelökeksejä. Uniin on mahtunut myös unelmointia uudesta tukasta, söpöstä raitaneuleesta ja muusta hieman turhamaisesta. Kyllähän siinä väkisinkin käy vähän turhamaiseksi kun viettää aikaa vaan itsensä kanssa, eikö ?

3 kommenttia:

 1. olisimpa mäkin jo lomalla :(

  VastaaPoista
 2. Voi miten sä olet saanut hiukses noin ihanalle nutturalle? (kuva 3. ylhäältä)
  P.s. Tykkään sun Blogista tosi plajon! :)

  VastaaPoista
 3. anonyymi - etköhän nyt jo ole ! :-- D

  anonyymi - minullon semmotti hiusponnarilisäke härveli, oma tukka ikinä tuommottiin riittäisi ! kiitos kovasti :--- )

  VastaaPoista

hei olette ihania !