keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kolme asiaa !

6260_.jpg
1. Olen (liian) usein uhonnut, etten varmasti pidä mitään tuollaista päälläni. Hyvänä esimerkkinä kulkee " en koskaan enää laita päälleni mekkoa tai hametta ", heh mutta kuinkas kävikään. Tämän jälkeen uhosin etten käytä housuja, onneksi olkoon, olin jälleen väärässä ! Pari vuotta sitten vannoin henkeni kautta, ettei minusta tule rusettityttöä. Nyt ne kuitenkin ovat jonkin kummallisen näkökyvyn toimintahäiriön kautta alkanut näyttää kivalle. Ehkä murrun (taas) tähänkin. Täytyy tulevaisuudessa varoa, etten lupaa syödä hattuani.
Sitä en halua tehdä.

6260_.jpg
2. Huurankukat ikkunoissa. Kaunis puoli pakkasessa. Puiden jäätyneet oksat, oivoi.
6260_.jpg
3. Unelmien talvikenkien metsästys = päättynyt. Ei tarvinnut hipsiä kuin joulukuulle saakka syyskengissä, olisi voinut käydä huonomminkin. Uudet lämpimät ihanuudet, joilla on mukava kävellä. Ehkä maltan olla ostamatta kenkiä kevääseen asti. Ehkä.

5 kommenttia:

 1. Voi kun noi kengät näyttää kivalle, mistä ne on? :) ja mun mielestä sulle sopii ihan törkeen kivasti rusetit, sen ku alat käyttää vaan. :--) itellänikin on myös tuo rusettien käyttö hirveen vaikeeta, en tajua että miks ihmeessä :--D no ehkä niitä oppii tässä jossain vaiheessa käyttämään.. <:

  VastaaPoista
 2. Lotta - kiitos !

  Iina - hihi kiitos, kengät on ihan stockmannilta ! oivoi kai tarvii sitten uskaltaa, uskallahan sinäkin :---- )

  Jemina - ihhih kiitos! :-- )

  sannero - kiitäään ne on luvluv !

  VastaaPoista

hei olette ihania !