tiistai 17. toukokuuta 2011

Stayin alive

408.jpg
Uudesta, lahjaksi saadusta muumimukista tee maistuu kovin hyvälle. Lisäksi Pikku Myy on vallattoman sulo tuossa, vaikka kyllä se hieman äkäiselle yhä näyttää !
415_.jpg
Vaatekaapissani oli iso kolo, jonka täyttämiseksi tarvittiin mustavalkoinen vaakaraita paita. Ehkä uskallan taas yhdistellä erilaisia kuosejakin, niiden taannoisten pilkkuraitaleopardiruutu-överien jälkeen, jotka kovin innokkaana kulutin loppuun ylä-asteella. Hillitympi skaala tuskin on pahasta ! Taidan myös olla tottumassa pinkkiin, jaiks.
408.jpg
408.jpg
Elleä selatessani huomasin, että kaikki kuviolliset ja kirjavat vaatteet miellyttivät silmää. Varsinkin bikinit. Ehkä kesällä nähdään hippi-Eerika.
Huokaisen helpotuksesta kun meikkikokeet on nyt suoritettu. Eikun ehostuskansiota tekemään ! Siitä tulee ehkä ihan hieno. Ehkä kun kouluasiat saan hoidettua, jaksan ajatella taas aivoillani. Ainakin elämän hienoutta ja maailman kivuutta.
Ps. Tänäänkin satoi ja ukkosti !!
Päässä soi stayin' alive, sillä terveystiedon opettaja kertoi, että sen tahtiin täytyy painella elvyttäessä. Pitänee ladata tuo iPodiin hätätilanteita varten. (hehe)

6 kommenttia:

 1. nätit shortsit onko ne mistä peräisin?

  VastaaPoista
 2. Voiko olla paljon söpömpää yhdistelmää kuin muumit ja saippuakuplat?

  VastaaPoista
 3. voih, pakko huomenna rientää kauppaan ostamaan uutukainen muki! ja hei, mistäs olet löytänyt nuin kivan neuletakin? itse nappasin mukaan samanalaisen vasta kirpparilta kolmella eurolla! 8)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - zarasta ovat !

  Susu - tuskin ! ja lahjaksi saatuna lemppari-ihmiseltä, se tuntuu vielä suloisemmalle :-- )

  Anonyymi - riennä ! taisin napata mukaan citymarketin aletangosta kympillä :-- D

  VastaaPoista

hei olette ihania !