perjantai 7. lokakuuta 2011

Vastavärin vastaiskusta, unelma pojasta ja mummun neuleista


Vuosi sitten kirjoitin tänne, kuinka tein punaiselle pukeutumislinjalleni vastavärin vastaiskun. Silloin tuo sanapari nauratti jotakuta. Nyt se naurattaa minua, tasan vuoden päästä, istun tässä tuo samainen hame päälläni, joka oli osana vastaiskua. En ole käyttänyt tuota hametta vuoteen. Sattumalta samana päivänä vuoden päästä se on päälläni jälleen. Hassua.

Vuosi sitten tuo hame päälläni tarkastelin hyvin tarkkaan unelma poikani huolellisesti käärittyjä farkkujen lahkeita ja varrettomia Dr.Martenseja täydessä aamubussissa. Hölmöä pipoa, joka ei yletä edes korville ja lyhyttä tukkaa, joka tuntuisi varmasti hauskalle sormissa. Hurmaavista pisamista puhumattakaan. Saan kutsua bussipoikaa nykyään poikaystäväksi. Vuodessa voi muuttua paljon.

Sain eilen äidiltä kaksi mummun kutomaa valkoista neuletta. Olen etsinyt täydellistä valkoista neulepaitaa ja saan kerralla heti kaksi. Onnellisuutta, sitäpaitsi, nämä eivät kutita.

Sekavaa, anteeksi.

6 kommenttia:

 1. pistipäs hymyilyttämään:)

  VastaaPoista
 2. Voii, ei ollu yhtään sekava, vaan söpö postaus :> Olis kiva jos itelleki kävis noin, kuin sulle ja bussipojalle, Severikö se oli? Ei tietty samalla tavalla, mut tollai sulosesti :D

  VastaaPoista
 3. Voi että kun ootkin ihana. Tän postauksen tuoma hymy pysyy varmaan koko päivän :')

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihana postaus! Nyt vain hymyilen. Kiitos :---)

  VastaaPoista
 5. angie - ♥.

  helka - hihi :-- )

  Elamilia - Sevehän tuo oli ! eiköhän sulle vielä niin käy !! :-- )

  Juliahelmiina - ihihihi apua enhän. toivottavasti pysyi hymy :-- )

  Anni-Maria - äääöä hihi kiitos itsellesi :-- )

  olette kyllä aika hassuja hymyilijöitä :--- )

  VastaaPoista

hei olette ihania !