keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Paavoltakin terkkuja

Kamerani on vaipunut talviunille laukkuni uumeniin. Yksi hyvin vaikuttava syy siihen on se, että unohdin laturini kouluun ja akkuni huutelee viimeisiään. En kyllä ole tehnytkään mitää mainittavaa, se on kai sitten se toinen syy. Ps. Paavo on ihana.

Minulta pyydettiin, että tekisin videopostauksen tässä joskus. Kyllähän tuo onnistuu, olisiko teillä toiveita sen suhteen ? :- ) Enköhän minäkin jotakin keksi, mutta jos toiveita on niin kertokaahan !

5 kommenttia:

 1. Toivon videota lempikirjoistasi ja elokuvista!

  VastaaPoista
 2. vaikka joku sellanen, että sunnuntaina teet videon jossa kerrot mitä olet kuluvan viikon aikana tehnyt ja näytät vaikka joitakin päällä pidettyjä vaatteita tms. :) tai sitten sunnuntaina tai maanantaina teet videon jossa kerrot mitä tulevana viikkona aiot tehdä. yleisesti vaan kuulumisia ja juttelua, mielestäni sitä on parasta seurata:) kuitenkin päädyt mihinkä vaihtoehtoon tahansa niin tuun varmasti tykkään hurjasti!

  VastaaPoista
 3. oiiii kuinka hellyyttävä kuva! tunnelmaisa ja ihanaisa.

  olen aivorikkoinen tällä hetkellä enkä osaa ehdottaa mitään luovaa videoideaa. sen sijaan totean, että idea videosta on erimainio!

  VastaaPoista
 4. tämä ei liity videopostaukseen juurikaan, mutta olisi mahtavaa jos jaksaisit koota pientä kollaasia vuoden 2011 asuista!:) varsinkin sellaisista joita ei olla aiemmin nähty, jos vain löytyy..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - laitettu korvan taakse !!

  Anonyymi - täytyy varmaan ottaa nuo vaatteet siihen oheistoiminnaksi, koska pelkkä höpöttely voi olla hieman...jännittävää :- D mutta jotain tällaista tulossa luulisin niin !

  aura hulda maria - hihii paavo siinä katselee lintuja, tuitui ! toivotaan että idea videosta on sen toteutuksenkin jälkeen vielä mainio :- D

  Anonyymi - muutamia varmaan löytyy, voisin tehdä vaikka sellaisen missä on omia lemppareitani ja sitten semmoi mitä ei ole näkynyt !

  VastaaPoista

hei olette ihania !