lauantai 16. kesäkuuta 2012

Eväsretki kalliollaLempparityttöjen kanssa piknikillä pienellä kalliolla. Sonja oli tehnyt meille superhyviä kolmioleipiä ! Ei lainkaan niin tylsänmakuisia kuin kaupasta ostetut. Kannustan vieläkin etsimään ystävän, joka on valmistunut leipuri-kondiittoriksi ! Sannilla on suloisin piknik-kori vai onko tuo nyt sitten salkku.
Ilta jatkui naurun ja tupakansavun sulautuessa kesäiltaan, hymyillen, tyttöjen jutuista keskustellen ja kuulumisia vaihdellen. Syömistä unohtamatta !! Hieman tietenkin oli puhuttava myös lakkiaisjuhlista ja niitä seuranneista seikkailuista. On niin helpottavaa huomata, vaikka aika kuluu, mikään ei muutu. Tai ehkä muuttuukin, mutta ystävät ymmärtävät. Ihan oikeasti. Minun tytöt on parhaita.Tässä ovat ehkä tämän hetken kaksi lemppareinta vaatekappaletta. Sifonkinen, ihanan kevyt pyöreäkauluksinen toppi ja rodokselta ostettu maksimekko ! Tällä kertaa tosin hameen muodossa. Tykkääntykkään.

7 kommenttia:

 1. ihana asu ja huh oot ruskee!:)

  VastaaPoista
 2. maksimekot sitten paksuntaa ja lyhentää, jos on jo ennestään lyhyt ja hieman muodoton! muuten taas tosi kiva postaus sulta :) ja oot ruskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota itseasiassa maximekoilla on pidentävä vaikutus etenkin sillon jos on korolliset kengät jalassa.:)

   Poista
 3. Oiettä on kyllä hirmu kaunis asu, olet upea!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - voi kiitoksia:-- ]

  Anonyymi - niinhän ne sanoo, mutta kuka välittää? :- ) ja olen ihan tyytyväinen siihen, että itse tiedän, etten ole paksu, enkä muodoton. mistähän tämä päätelmä muuten on saanut alkunsa, että muodoton olen? :- D kiitos kuitenkin :-- ]

  Anonyymi - niin !! :- ] tällä kertaa oli kyllä matalat kengät !

  Keppo - hihii kiitos isosssti !! itse olet upea :- ]

  VastaaPoista
 5. ihana piknik-kori!! :) ja voi sä oot jotenkin kauheen paljon chisumainen näissä kuvissa, että huhhuh! nyt tekee mieli tosi paljon piknikille,voi että haha :) ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Iina - eiks olekin !! hihee kiitos , aika hassua :- D piknikille nyt vaan nopsaa ja kiitos !!

  VastaaPoista

hei olette ihania !