maanantai 11. kesäkuuta 2012

Rodos

Oma koti kullan kallis. Vaikka matkoilla onkin mukavaa, kotiin on aina niin kiva palata. Ja nukkua omassa sängyssä oman pienen hurina kisun kanssa.

Yhtenä päivänä kotimatkalla vanhasta kaupungista hotellille törmäsimme pieneen kissanpentuun, jolla ei ollut silmiä. Tämä pieni suloisuus asui kapealla kadulla ja se nukkui aina moottoripyörän varjossa tai äidin kyljessä kiinni. Voi olisitte nähnyt kun se leikki, se oli niin suloinen, että melkein itketti. Tai oikeastaan itkettikin. Mutta sillä oli kivoja ihmisiä pitämässä huolta. Ja saihan se meiltäkin kinkkua, ainakin neljänä päivänä !

7 kommenttia:

 1. voi pieni kisuparka!:'( tuli jotenkin hirveän paha olo sen puolesta.. kauhean ahdistavaa välillä olla näin eläinrakas. Varsinkin kun jää säälimään jokaista pyörän alle liiskaantunutta leppäkerttuakin!
  Harmillisen vähän kuvia muuten sinusta :o olisi ollut hauska nähdä vähän ns "lomalookkiakin" välillä ;)

  VastaaPoista
 2. voi että tuota kissaa, surettaa, mutta ilmeisesti hän osasi kuitenkin nauttia elämästä pienestä puutteesta huolimatta. pitäis ottaa mallia :)

  ihanat kengät muuten tuossa tokavikassa kuvassa!

  VastaaPoista
 3. halkean kateudesta, aivan liian ihania kuvia matkalta!

  VastaaPoista
 4. Voii tota kissaa :/

  Mutta on kyllä ihania kuvia, ihan tuli oma Rodoksen reissu mieleen vaikka siitä on jo 7 vuotta!

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavia kuvia, voi mikä paikka! Tuo kisu saa todella itkemään. Pieni raasu. Onni että sillä oli äiti, eikä yksinpyksin.

  VastaaPoista
 6. Mutta onneksi kissan kohtalo on ennemminkin onnellinen tarina, eikä niinkään tragedia, koska siitä pitää toiset huolta :> Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 7. jenny - niimpä :-[ mutta kisulla on ihmisiä huolehtimassa, yksi pappa tuo joka päivä sille ruokaa:- ) se osui yhtenä päivänä samaan aikaan meidän kanssa siihen ! lomalookkia ei oikein ole, kun kamera oli vain yhtenä päivänä mukana menossa :- )

  Tiina - kisulla vaikutti olevan ihan kivaa :- ]] kiitos !

  Mimmi - voi älä halkea, mutta kiitos hihi :- )

  Riikka - voi kisua :- ( nämäkin kuvat on vanhasta kaupungista kaikki, niin tuskin siellä ihan kauheasti on mikään muuttunut !

  Kettu - hii se oli hieno, kiitos ! äidit on onnea :- )

  anni - niimpä, tuli hurjan hyvä mieli kun se pappa osui meidän kanssa samaan aikaan siihen ja kertoi että kisusta pidetään huolta :- ) kiitos !

  VastaaPoista

hei olette ihania !