tiistai 7. elokuuta 2012

PuistokirppispäiväNämä kuvat ovat päivältä, kun Hämeenpuistossa oli puistokirppis.
Se oli aika huisia. En ikinä uskaltanut edes kuvitella, että sinne oikeasti tulisi niin paljon ihmisiä myymään ! Onneksi tulivat !! Hauskaa, että täällä Tampereellakin joku viitsi järjestää tämmöisiä. Kiitos Ida ja Roosa, hihi.
Siellä oli niin paljon kaikkea hienoa, ettei oikein osannut tarttua mihinkään. Luulen, että minultakin jäi muutama aarre huomaamatta ja ostamatta. Esimerkiksi toimiva kirjoituskone kymmennellä eurolla, voi höh. Mutta joku muu onnellinen sitten sai ne !
Minä ostin hurmaavan paidan ja olen varma että tulette syksyllä näkemään sitä täällä paljon.

Torstaina on Citykäytävässä taas Lyhtyjen ilta. Kirpputoripöytiä, liikkeiden tarjouksia, livemusiikkia ja viime vuonna oli ennustajakin !! Minä aion päivystää siellä teemukini kanssa.

4 kommenttia:

 1. voi näin teidät! tai siis, istuin muuttoautossa hämeenpuiston vieressä punaisissa valoissa ja osoitin että tuolla ne menee, tuolla kato kato kato! tuli muuttopäivä vähän nopeammin kuin luulin niin en ehtinyt paikalle :< mutta näinpä teidät ainakin! sääli etten sieltä autosta päässyt moikkaamaan. mutta olit söpönä niin kuin aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi harmi kun et ehtinyt :- [ enkä minä tietenkään osannut autoja katsella, höh ! mutta onnea kovasti Turkuun, sinä söpö :--- )

   Poista
 2. voi, sinulle sopivat nuo hattuset niin kovin hyvin!

  VastaaPoista

hei olette ihania !