lauantai 1. syyskuuta 2012

:- ]

Ihan näin syyskuun kunniaksi ajattelin kysellä teiltä hieman asioita. Minä en tietenkään osaa olla kovin puolueeton omaa blogiani kohtaan, joten kysyn teidän mielipidettänne. Koska tehän olette juuri oikeita vastaamaan !

Millaiset merkinnät ovat lemppareitasi, tai vastaavasti, minkälaisia haluaisit nähdä enemmän ? Onko sellaisia merkintöjä, mitkä saavat sinut heti painamaan sivun yläkulman raksia ? Oletko miettinyt jo pitkään jotakin postausta, millaisen haluaisit täällä nähdä ?

Olisi mukava on pidettäisiin tämä kuitenkin sellaisena positiivisena palautetuokiona, kehuakin saa, hihi. Positiivisuuden jälkeen on aina mukavampi jatkaa.
Minä en ole unohtanut teidän mutakakkutoiveita, enkä muitakaan, olen vain onnettoman hidas.

Olette kivoja, toivottavasti vastailette paljon ! :- ]


12 kommenttia:

 1. Minä pidän asuista, ja olen vakaasti sitä mieltä, että Paavolla pitäisi olla enemmän media-aikaa.

  Olet ihana Eerika !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavolta on ehkä tulossa 'päivä kanssani' postausta, mikäli herra on reipas.

   itse olet ihana !

   Poista
 2. Asut on parhautta ja näin tamperelaisena rakastan myös kaikkia kävin tänään täällä -tyyppisiä merkintöjä. Saa itsekin aina vinkkejä hyvistä kahviloista ja paikoista, joissa voisi käydä. Semmosista tosi lyhyistä merkinnöistä taas tulee aina yhyy joko tää loppu -olo! :D Ihana sinä ja ihana blogi, saat aina hymyilemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi voi kun kiva kuulla :- ) en minä sitten ole ihan metsään mennyt !

   nyt sinä ihana sait minut hymyilemään :-- ]

   Poista
 3. Mä tykkään nimenomaan siitä, että postaukset pysyvät lyhyinä ja ovat ns. "täyttä asiaa" (: Toki pidän valtavasti sun jokaisesta kuvasta ja ihanan persoonallisista asuvalinnoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ! Kiitos kovasti :- )

   Sinut pitäisi ehkä palkita jollakin 'uskollinen lukija'-palkinnolla !! ja huomasin yksi päivä tässä miten nätisti olit joskus minusta kirjoittanut demi.fi:ssä :-- ] kiitos ihanainen !

   Poista
 4. Pidän tästä blogista kovasti juuri tällaisena, raikkaana ja maanläheisenä. Osaat niin hienosti kuvata arkipäivän pienten, onnellisten hetkien tunnelman ja kauneuden. Olet ihana! <3

  Olisi minulla kuitenkin joitakin postaustoiveita: lisää asukuvia, kotipostaus, päivä kuvina- postaus, kirjapostaus, kauneus- ja meikkijuttuja, olisihan näitä. Niin, ja olisi kiva, jos laittaisit listan niistä blogeista joita itse seuraat.

  Saat kyllä Tampereen näyttämään tosi kivalta paikalta, täytyypä joskus hurauttaa tutustumisretkelle täältä Helsingistä. :-)

  -Monsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äääöäöäöä kiitos kovasti ! itse olet ihana kun näin kivoja puhut :-- ]]

   minä noita toiveita katselen ja toteuttelen jossain kohtaa ! kotipostausta ei kuitenkaan tule, koska asun vielä ihan vanhempien kanssa, enkä halua kotikotia kauheasti esitellä täällä blogissa :- )

   tervetuloa, Tampere on hieno !!

   Poista
 5. pidä blogi tällaisenä! lyhyet ja "arkipäiväiset" postaukset ovat ihania piristyksiä tämän kaiken stressin keskelle! aina tulee hyvä mieli, kun olet päivittänyt uutta(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooi kiitos, vähänkö kivaa jos jollekin tulee oikeasti hyvä mieli minun päivityksistäni :-- ] eiköhän tämä aikalailla samalla kaavalla mene eteenpäin !

   Poista
 6. Pidän myös blogistasi ihan tälläisenä, mutta asukuvat kruunaavat aina kaiken! Varsinkin kun et pukeudu ihan kuin mikätahansa tavallinen kaduntallaaja :--) piristät ainakin näin syksyn tullessa harmaata katukuvaa väreillä ja helmoilla! Videotkin ovat aina ihan super, mutta ymmärrän että niiden vääntäminen voi olla työlästä :) Päivä kuvina- postaustakin haluaisin ehdottaa, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos kivasta kommentistasti !
   Olen hyvin otettu kaduntallaaja nyt !! :-- )
   Minä laitan nuo videot ja päivä kuvina-postauksen korvan taakse, sitä oli tuolla ylempänäkin toivottu :- ]

   Poista

hei olette ihania !