torstai 28. helmikuuta 2013

No niitä löytöjä !!


Farkkuhameita ei voi koskaan olla liikaa. Varsinkaan jos ne ovat kaikki keskenään eri värisiä ja jos ne maksaa aina kaksi euroa, niin ne voi ostaa !! Tämä näytti hirmukivalta punavalkoraidallisen paidan kanssa hihi. Raitapaitojakaan ei voi olla koskaan liikaa, vaikka kyllähän te sen varmaan jo tiesittekin !
En oikein tiedä mikä minuun on nyt mennyt, sillä muutama kuukausi sitten olin sitä mieltä, että en varmasti laita mitään kiiltonahkaisia kenkiä jalkaani  i  k  i  n  ä. Tässä sellaiset on kuitenkin kaksin kappalein ! 
Vasemmanpuoleiset on alelöytö H&Mltä. Punamustat kaunokit ovat aivan iskemättömät kotimaiset, täysnahkaiset ja superkauniit herrainkengät Radiokirppikseltä !! Tiedän jo minkä kanssa nämä yhdistän, kun lumi sulaa ja kevät tulee, oioi.
Tämä viinin/luumunpunainen mekko on ollut ihan suosikki heti sen ostohetkestä lähtien. Tässä on kiva löysä poolokaulus, joka ei nyt tietenkään näy !! Höh.
Tiedättekö kun on sellaisia mekkoja, jotka ei tunnu mekolta ? Siis ettei tule liian hienohelma olo silloin, kun on sellainen mekko päällä ? Tämä on nyt juuri sellainen: sopivan arkinen, ihanan pehmeä ja jotenkin kovin vaivaton pitää. 

Paljolti muita kivoja löytöjäni onkin näkynyt täällä blogissa jo asujen yhteydessä ja osa jäi vaan kuvaamattakin minun laiskuuden takia, hupsis hihi.

6 kommenttia:

 1. molemmat kengät on ainakin upeet! itsellä ei ole kans kiiltonahka ollut oikein se juttu, mutta nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiltonahka innostus tarttuu !! ihan selvästi :- D kiitos !

   Poista
 2. voi, katoin noita samoja kenkiä henkkiksellä, mutta jostain syystä kyseisen ketjun kengät ei vain tunnu hyviltä minun tassuihin. yhdistä myykengistä jouduin jo luopumaan jatkuvien rakkojen takia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minullakaan ei yleensä, mutta nämä on kokoa isommat, niin ovat okei ! voi myykenkiä :- (

   Poista
 3. mauuuu mistä tuo ihana huivi on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vero modasta lähti mukaan viime talvena hintaan 3e ! hihi

   Poista

hei olette ihania !