torstai 21. marraskuuta 2013

little things


* Olen viettänyt lähiaikoina suurimman osan vapaa-ajastani kotona. Kotona olemisessa on parasta se, ettei siellä tarvitse koskaan olla ihan yksin. Tuo pieni (köh) karvakaveri on aina seurana. Varsinkin jääkaapille ja päiväunille mentäessä. Kaksi Paavon lempiaktiviteettia: syöminen ja nukkuminen, tässä järjestyksessä. Tietysti pihan lintujen tarkkailu on kovin tarkkaa puuhaa myös. Täytyyhän jonkun pitää järjestystä yllä !!

* Minua instagramissa seuraavat ehkä huomasivatkin (jos uskoivat silmiään hihe), että minulla oli hetki sitten violetti tukka ! Viihdyn kuitenkin paremmin omassa tylsimys värissäni, joten söpölle My little pony- tukalle sanottiin heippa muutaman päivän jälkeen. Ehkä sitä täytyy kuitenkin välillä kokeilla jotakin ihan hassua ja höpsöä, jotta tietää mitä oikeasti haluaa. Tulipahan kokeiltua !!

* Sain mahdollisesti maailman kauneimman ilmaiskalenterin. Tai ainakin minulle se oli ilmainen ! Tämä ihana päivän piristys tuli Viherpiha-lehden mukana. Kalenterin sivuilla on mielettömän kauniit vesivärikuvitukset ja voi, en tiedä pitääkö tätä katsoessa hymyillä vai vähän itkeä. Ehkä molempia.

4 kommenttia:

 1. Ihana kissa, ihanata väliaikaiset hiukset ja ihana kalenteri ! Saako tuon ihan irtonumeron mukana? Pitäisiköhän olla ovela ja ostaa ihan vain tuon kalenterin mukana ja antaa lehti sitten äitille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh, kiitos :3 en tiedä yhtään kyllä saako sen irtonumeronkin mukana, luulisi että saisi !! suunnitelma kuulostaa ainakin hyvältä, aika ovelus olet !

   Poista
 2. Hei, kysäisen lupaa lainata banneriasi. Olen siis tekemäsää lemppariblogini postausta blogiini ja haluasin sitä siinä käyttäää.

  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooi, tietenkin sitä saa käyttää ! ja kiitän jo valmiiksi, ihana :-*

   Poista

hei olette ihania !