perjantai 21. helmikuuta 2014

Vähän vielä talvea[ x ] käy luistelemassa. ( ja ota mehua mukaan )

Sormet kohmeessa kaadoin mehua ja varpaita kipristeli kahdenkymmenen asteen pakkasessa, mutta oli se silti aika hauskaa. Ainakin siitä sai kivoja kuvia.
Nämä ovat viimeiset kuvat, joissa näyttää talvelta. Vaikka mieli onkin jo keväässä, ihanalta nuo valoisat pakkaspäivät näyttää. Vaikkakin vain tietokoneen ruudulta. Nyt on niin harmaata.2 kommenttia:

 1. Hei sinä!

  Olen ihastellut sinua jo monen monta aikaa täällä. Halusin vain sanoa, että olet ihan uskomaton. Luen blogiasi aika harvoin, koska haluan lukea monta päivitystä peräkkäin. Mielettömän voimaannuttavia kirjoituksia ja kuvia, kiitos niistä.
  Kaiken lisäksi sinä olet yksi kauneimmista tietämistäni tytöistä, ja sinulla on niin erikoinen ihailtava oma tyyli. Voinko jatkaa tätä kehulistaa loputtomiin?

  Hyvää päivänjatkoa!

  P.S. Näin sinut Tampereella kesällä 2012. Se oli jokin kirpputori, ja jostain olit aamulla tullut mieleeni. Tuntui älyttömältä, että sitten näin sinut. Mietin kauan, tulenko juttelemaan, mutta en sitten tullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, en edes tiedä miten tähän pitäisi reagoida :'--- ) kiitos, sinä ihana !! tämä kommentti tuli jotenkin nyt niin hyvään kohtaan, niin hyvä ( ja nimenomaan voimaantunut) olo tuli, oi. kiitos.

   ihanaa kevättä !
   ( ja jos vielä joskus törmätään, saa tulla juttelemaan hihii )

   Poista

hei olette ihania !