tiistai 21. lokakuuta 2014

hei me hengitetään tätä samaa elämää


Kun muu maailma on kylmä ja pelottava, silloin on onneksi villatakkitytöt.  Ja meillä oli villatakkileiri.
Sai vetäytyä maaseudun rauhaan ihanien tyttöjen kanssa, makoilla peiton alla patjoilla takkahuoneessa. Kääriytyä mummun kutomaan villatakkiin ja juoda teetä piirissä. Nauraa hölmöille selfieille, puhua kissoista (ehkä vähän liiaksikin) ja syödä hyvin. Sitten oli niitä enkeleitä, jotka lauloi maailman kauneiten.
m22_   m15 266_
Sai nukkua päiväunet kesken askarteluhetken, jos uni oli painaa silmät kiinni tai tehdä pienen kävelylenkin kirpeässä pakkasaamussa ja kuunnella silmät kiinni korppien raakkuvan korkeimpien mäntyjen latvassa. Katsella, miten aurinko siivilöityy niin kauniisti, että melkein itkettää. Kuinka pakkasen huurre sai kaiken hohtamaan kuin pienet kirkkaat timantit auringonvalossa.
m6_ 278_ m12 m27
Jouluvalojen alla nauroin pitkästä aikaa niin, että poskiin sattui ja mahaa kipristeli. Ja pitkästä aikaa oli niin, että minä, en jännittänyt ihmisiä. Tuntui kuin se sydämen päällä istunut elefantti olisi viimein kävellyt pois. Sanonut mennessään kyllä sinä pärjäät, uskallat kyllä.
Uskallan olla minä, uskallan olla auki. Vaikka yhtäkkiä ympärillä olisi paljon tuntemattomia tyttöjä.

Koska me hengitetään tätä samaa ilmaa ja elämää. Me surffataan samoilla aalloilla.
Kaikki kirjoitti toisistaan niin kauniisti, että itketti. Se oli hyvää itkua.


4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanalta kuulostaa! Kuvat hehkuvat lämpöä ja sellaista ihanaa tunnelmaa, että tekisi mieli sukeltaa kuvien läpi tuonne mökkiin olemaan :') Se on niin helpottava tunne, kun rinnan päällä istuva elefantti lähtee liikkeelle, eikä purista enää. Mutta uteliaana kysyn, että kuinka sinä päädyit tuntemattomien tyttöjen ympäröimäksi? Itsekin kaipaisin niin kovin ystäviä, tuollaisia hetkiä kun voi turvassa jakaa asioita muiden kanssa ja olla vaan. (Ja vielä jos siihen yhdistää tuon kissoista puhumisen, kuulostaa mainiolta!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tunnelma olikin ihanan lämmin ! hih, kiitos
   kuulun facebookissa Jeminan (http://loydankyllaperille.blogspot.fi/) perustamaan villatakkitytöt-ryhmään. ryhmästä voi kysellä rohkeasti Jeminalta :- )

   Poista
 2. Miten ihana ajatus ja toteutus! Voi että<3 Meinasin kysyä, mistä tommonen juttu lähti, mut edellinen kysyi samaa enkä viitsi laittaa sua toistamaan, kurkkaan sit mitä vastaat hänelle :) Ihana, että elefantti liikahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö ! oli kyllä tositosi kivaa hiiihih
   kurkkaa tosiaan tuo ylempi vastaus !

   Poista

hei olette ihania !