sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Villatakkityttöjen Joulukalenteri, luukku 21

Tänään puhutaan jouluvillapaidoista.
7237_ 7245_
Töissä ihmisten kanssa jutellessa olen huomannut, miten erilaisia tapoja ihmisillä on viettää joulua. Ruokapöydän antimista pukeutumiseen - tavat voi vaihdella ihan tosi paljon ! Jotkut etsii täydellistä juhlamekkoa ja toiset viettää joulun villasukat jalassa.

Meidän perhe viettää perinteisesti joulua mummun luona aattona. Koskaan ei ole ollut mitään pukukoodia (paitsi villasukat on oltava, sillä mummu pelkää kaikkien varpaiden palelevan), mutta minun tekee aina mieli vähän panostaa jouluun. Ei välttämättä kovin juhlallisesti, kunhan sovin teemaan ! Useimmiten valitsenkin jonkun kivan mekon kaapista, yleensä pitsiä tai punaista. Jotakin helppoa, nättiä ja mukavaa. Ja lämmintä.

Tässä kohtaa tuleekin sitten ne jouluvillapaidat ! Kotoisinta on, kun saa kääriytyä ison villapaidan tai villatakin sisään ja juoda kuumaa teetä mummun sohvalla pipareita syöden.Villasukat jalassa, tietysti.
100% villaiset norjalaisvillapaidat takaa myös sen, ettei hautausmaakierroksella tarvitse palella ! Parhaat jouluvillapaidat löytää ehdottomasti Uffilta tai poikaystävältä, khihi. Viime vuonna minulla oli vaaleansininen porovillapaita. Tänä joulunon varmasti tuon porovillatakin vuoro, jonka adoptoin viime talvena poikaystävän vaatekaapista.

Noudatatteko te juhla- vai villapaita+villasukat pukukoodia ? 

Edellisessä luukussa Nanna pohti joulun tunnelmia ja seuraava luukku aukeaa suloisen Saanan toimesta !


4 kommenttia:

 1. Voi eii tuli ihan nostalginen olo noista paidoista. Noi oli kova juttu kun olin ala-asteella. Mullakin oli tuollainen. Kunpa en olisi hukannut sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nämä tuntuu olevan nykyäänkin aikas kova juttu, kun on kaiken maailman metsuriseksuaalit sun muut ! mutta nää on kyllä oivia jouluvillapaitoja :- )

   Poista
 2. Ihania villapaitoja! Haluaisin kovasti sellaisen överijouluvillapaidan mutta noo tää joulu taitaa mennä ihan muissa vaatteissa :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos:- ) semmoinen kunnon överijouluvillapaita olisi kyllä c o o l !!
   ensi jouluna sitten khihi

   Poista

hei olette ihania !