perjantai 2. tammikuuta 2015

tammikuun ensimmäinen kirja


Okei huijasin vähän, luin tämän jo jouluna.
7332_

  John Green:  Kaikki viimeiset sanat  

Kertoo elämästä sisäoppilaitoksessa ja pojasta, joka rakastaa kuuluisien ihmisten viimeisiä sanoja.  Myös Alaska nimisestä tytöstä. Siitä, miten joidenkin asioiden jälkeen elämä ei enää koskaan palaa ennalleen ja kuinka suuri vaikutus jollakin ihmisellä voi olla toisen elämään.

En oikein tarkalleen tiedä mitä mieltä olen tästä kirjasta. Se sai minut nauramaan, välillä jopa rakastin sitä, mutta se myös ärsytti. En tiedä johtuiko se realistisista henkilöhahmoista vai liian korkeista odotuksistani. Toisaalta luin sen niin ahmien, että saatoin vaan yksinkertaisesti kiirehtiä liikaa.
Jotkut kirjat tarvitsevat aikansa. Luulen, että näidenkin sivujen täytyy antaa vähän hengittää.

Mutta minä pidin siitä. Se vain oli erilainen kuin odotin.
Ehkä vaan tunnen pientä syyllisyyttä, etten pitänyt tästä niin paljon kuin Tähtiin kirjoitetusta virheestä.


6 kommenttia:

 1. Mä luin tämän muistaaakseni toissajouluna ja fiilikset oli silloin aika samanlaiset kuin sinulla nyt. Olin (valitettavasti) lukenut niin paljon hypetystä ennakkoon, ettei kirjalla oikeastaan ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia yltää niiden tasolle.
  The fault in our stars on minun suosikkini Greenin kirjoista eikä tämä Looking for Alaska taida yltää edes top-3-listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin !!! tykkäsin tästä kyllä kirjana, mutta varmaankin juuri se hypetys sai aikaan niin hurjat odotukset, ettei ne vaan voineet toteutua kuten sanoitkin..
   ihmisille vaan kolahtaa niin eri jutut, kai se vaan on hyväksyttävä !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. onpas jotenkin lohdullista, että muillakin on samoja fiiliksiä !

   Poista
 3. Joo, The Fault in Our Stars oli kyllä niin ihana, mutta sitten tämä lössähti paljon, paljon alemmas. Osaksi jos siksi, että arvasin mitä tytölle käy heti ensimmäisestä sivusta lähtien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta ! ja sitten olisin kaivannut vähän enemmän tunnetta..ehkäpä.

   Poista

hei olette ihania !