torstai 12. helmikuuta 2015

Kauneutta torstaiksi


473 479
Mutta tämä kirja. Se on ehkä kauneinta mitä olen hetkeen lukenut. Jokainen lause sai vähän huokaamaan ja odottamaan seuraavaa jo ennen kuin pääsi edellisen loppuun. Lauseita, joissa piileskelee arkinen kauneus ja katkeruus. Se on kuin elämä, välillä onnellinen ja ihana, välillä surullinen ja lohduton. Ihmeellistä on se, miten ainoastaan silmää räpäyttämällä voi ilmaista itseään niin kauniisti.

Minä ainakin aion vetää keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja sulkea silmät, antaa auringon läpäistä silmäluomet hennon vaaleanpunaisena. Kävellä, nauraa, juosta. Koska eihän ne ole itsestäänselvyyksiä. Ei aina.

2 kommenttia:

  1. Se olisi tosi hyvä, että ei pitäisi asioita itsestäänselvyytenä. Ikinä ei tiedä mitä menettää, ja silloin ehkä arvostaisi kaikkea enemmän, jokaista pientä virhettäkin. Tuon kirjan haluaisin kyllä itsekin lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina välillä on hyvä lukea joku kirja tai katsoa vaikka elokuva, joka saa miettimään niitä ihan pieniäkin juttuja joita pitäisi muistaa arvostaa !! Itselle ainakin ne pienet ilot on justiin sellaisia, jotka saa jaksamaan paremmin :-- ) Ei niitä hurjan suuria juttuja niin usein nimittäin edes tapahdu, että kannattaisi niitä vaan odotella. Suosittelen kirjaa, ohut muttei kevyt, kaunis !!

      Poista

hei olette ihania !