perjantai 27. helmikuuta 2015

Nahkashortsit x 2

Nämä kuvat on nyt ollut varmaan viikon luonnoksissa, enkä ole osannut kirjoittaa tähän mitään.

Ostin nahkashortsit H&M:n alennusmyynneistä. Oikeasti ne ovat tekonahkaa, mutta on jotenkin niin paljon helpompaa puhua nahkashortseita.
891_ 906_
Jännitin aluksi vähän (aika paljonkin), että osaanko yhdistää näitä omaan tyyliin sopivaksi. Mutta "onhan nää nyt ihan tosi siistit"-ajatukset ei antaneet jättää niitä kauppaankaan. Hauskaa näissä pöksyissä on se, että ne on auttaneet minua käyttämään sellaisia vaatteita, joita en osannut ennen yhdistää mihinkään !
999_ 1028_

Pörrötakki ja harmaa pilkullinen peplum-paita on yksikseen tosi söpöjä, mutta jotenkin niiden yhdisteleminen on tosi hankalaa. On tuo ensimmäinen asu omaan silmääni ehkä liian cool chic ollakseen minä, mutta ehkä sitä tottuu. Jälkimmäinen tuntuu enemmän omalta, mutta kuitenkin kivasti erilaiselta.


6 kommenttia:

 1. ei ihan sitä tutuinta mitä sun päällä on tottunut näkemään, mut kivalta näyttää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan totta, joskus täytyy saada vähän itsellekin vaihtelua ! kiitos :- )

   Poista
 2. Hassua miten jokanen vaatekappale näyttää hyvältä sun päällä! Johtunee varmaa taidostasi yhdistellä vaatteita keskenään :D
  Tää blogi on ehdottomasti yks lemppareista, vaikka harvoin eksyn kommentoimaan! Jatka samaan malliin, tällasiä hyvän mielen blogei tarttis lisää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heeei kiitos ihan tosi paljon :-* ja hauskaa kun nyt kommentoit !!
   ( oon silti varma ettei jokanen vaate näyttäisi hyvältä mun päällä, haha ! )

   Poista

hei olette ihania !