maanantai 16. helmikuuta 2015

Nupistaan sekaisin


Kjeh kjeh, olen varsinainen komedienne. Haluaisin ihan hirveästi tehdä jonkin isomman ja kunnollisemman kotipostauksen, mutta...en osaa. Jotenkin kaikki on aina vaan muka kesken, eikä joillekin tavaroille ole vieläkään oikein kunnollista paikkaa. Lisäksi meillä on jostain syystä kaikki (en yhtään tiedä kuka sen voisi aiheuttaa...) aina ihan hyrskynmyrskyn. Tai no, tiedän kyllä miksi meidän matot on aina myttyrällä.
853_
Meillä on keittiössä ja makuuhuoneessa isot alkuperäiset tammikaapit 50-luvulta. Niiden ainoa huono puoli tosin oli se, ettei ovissa ollut minkäänlaista kahvaa tai nuppia millä ne olisi saanut auki. Pikkujuttuja !!
859_
Ostin niihin siis suloiset nupit, jotka saa aina hymyn huulille kaapilla käydessä. Olin monet kerrat sisustuskaupoissa ihastellut kaikenkirjavaa nuppivalikoimaa ja viimein pääsin ostamaan sellaisia ihan omaan kotiin. Keittiön valkoisten kaappien ovissa on nuo kukalliset turkoosit nupit. Ne sopii hauskasti yhteen turkoosien astiakaappien kanssa. Marjapuuron väriset nupit taas sitten ovat vaatekaappien hempeän vaaleansinisissä ovissa makuuhuoneessa.

Ihan pikkuisillakin jutuilla voi saada isoja (tai ainakin hirmu kivoja) muutoksia yleisilmeeseen. Muutamat kaverit ovat jopa luulleet näitä nuppeja alkuperäisiksi ! Välillä ihan naurattaa, miten jaksan ilahtua näinkin pienistä asioista. Sellaista se on, elämä.


4 kommenttia:

 1. Ihanat nupit! Itsekin aina ihastelen kaupoissa niitä nuppikorillisia ja mietin että pitäisikö ottaa projektiksi nuppien vaihto perusikealipastosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen !! se on vähän sama tunne kuin vaihtaisi lempineuletakkiin kauniit napit tehdasnappien tilalle.

   Poista
 2. aivan ihanat nupit! jos tässä kämpässä olisi tuollaisille paikkoja, niin olisin jo matkalla ostamaan!
  mutta mitä kodin keskeneräisyyteen tulee, niin oon havainnut, että kaikkien kodit on aina kesken. koskaan ne ei valmistu. se on elämää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö ! ne on tuolainen ihana pieni yksityiskohta, joka piristää kovasti.
   ja tosiaan niin se taitaa olla, ettei koskaan tule valmista :-- D ehkei tässä ole mikään kiire !

   Poista

hei olette ihania !