sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikonloppu


1072_ 1079_
+ Eilen minulla ja Idalla oli lounastreffit meillä ! Tehtiin tosi hyvää salaattia, Ida tosin taisi enemmän puuhailla sen salaatin kimpussa ja minä nopeasti pyöräytin meille muutamat bataatti-perunarieskat. Kaikki oli hyvää ja tuli just sellainen sopivasti täys olo. Bataatti-perunarieskojen ohje löytyi kotivinkistä !
1095_
+ Tässä yksi uninen pikkujätkä, joka tietää miten viikonloppua vietetään. Unessa.
1125_
+ Ostin eilen kukkia lounaspöytään pitkästä aikaa. Tänään ne on vasta enemmän auki ja niin kovin kauniita. Sitten, kun nämä alkavat näyttää väsymisen merkkejä, aion ostaa näiden seuraksi keltaisia tulppaaneja.
Nyt on vasta ensimmäinen maaliskuuta, mutta ihana ihana kevätpäivä ja aurinko !! Vaikka eilen juuri nurisin Idalle, ettei se kevät nyt heti maaliskuun ensimmäisenä päivänä ala...minä 0 - 1 kevät.  Ja hyvä niin !


8 kommenttia:

 1. tänään oli kyllä ihana aurikoinen hetki vaikkei se kauhean kauaa kestänytkään! olin jo varautunut kännykän lupailemaan räntäsateeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se kauaa kestänyt, mutta juuri sopivasti silloin kun puuhailin keittiössä ! aurinko on kiva

   Poista
 2. olipa kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana hyvän mielen postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Muistelin joskus sun miettineen Paavolle kaveria.

  Meillä tuo Nooa on nyt 7kk:n ikäinen. Ajattelin ensin, että kyllä Nooa on tyytyväinen kissa vain meidän ja ihmiskavereiden kanssa. Lempeä ja hellyydenkipeä kissa, joka vaikutti kaikinpuolin tyytyväiseltä elämäänsä.
  Kun kotiutimme Moonan meille, ymmärsin kuinka paljon kissakaverin läsnäolo Nooalle merkitsee. Kun kissat pikkuhiljaa tottuivat toisiinsa, huomasin kuinka tyytyväinen olin, että olimme päättäneet ostaa toisen kissanpennun. Nooa on paljon eloisampi ja leikkii enemmän. Moonan kanssa tietty. He nuolevat toisiaan ja nukkuvat aivan lähekkäin, painivatkin leikillä joskus. Sydämeni sulaa, kun katson noita kahta.

  En tarkoita, että Paavon elämä olisi millään tavalla huonoa ilman kissakaveria. Mutta ajattelin kertoa tämän, kun nyt omakohtaista kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista ! varmasti mietitään päätöstä vielä jonkin aikaa, mutta hyvä kuulla kokemuksia tietty :- )

   Poista

hei olette ihania !