torstai 9. huhtikuuta 2015

Väreistä ja heppamekosta

1851_1
1933_
Kevät on harmaa, mutta saa minut värikkääksi. Värit tuntuu hyvältä, melkein kuin toiselta iholta. Mutta sopivammalta, pehmeämmältä, kirkkaammalta. Tiedättekö, ihan kuin olisi iso keltainen villapaita johon kääriytyä. Sellainen, joka saa mielen kirkkaaksi ja hymyn kurottautumaan kohti korvia. Siltä värit tuntuu nyt.

 Löysin kirpputorilta mekon. Siinä on kaulukset, pilkkuja ja heppoja, voisiko muuta vielä toivoa ? Värejä. 
Se tuntuu ilahduttavalta ja saa hymyilemään, muutkin kuin minut. Se saa ihmiset sanomaan kivoja asioita:  ihana kangas, vähänkö söpö, vitsit mikä löytö  ja  siis ihan sun mekko

Ja tiedättekö, olen ihan samaa mieltä.16 kommenttia:

 1. Voi että! Saako udella, miltä kirpputoreilta näitä löytöjäsi teet? Onko jokin salainen Tampereen kirppis, jonka olemassaolosta en vaan tiedä. Ymmärrän kyllä itsekin kirpputoreja kiertävänä, että joka kerta ei onnista. Mutta mitkä ovat suosikkejasi?

  Ja onhan tuo mekko aivan ihastuttava!

  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä keskustassa kirppiksistä suosikit on kodin kakkonen ja tarina. Välillä käyn myös kiertämässä bonuksen !

   Kiitos ! :-*

   Poista
 2. Toi mekko on yli-ihana. Kunpa mullakin ois tuuria kirppislöytöjen suhteen. Hyvällä tuurilla löydän jtn täydellistä kerran puolessa vuodessa >D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos ! Joo kirppikset on vähän semmosia, että niitä löytöjä ei aina vaan tule :- ( mutta sitten se onkin ihan superhauskaa kun jotain välillä löytyykin !

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö ! Tykkään itsekin hirmusesti, kiitos :- )

   Poista
 4. Rakastan heppavaatteita! Tällä hetkellä omista kyllä vaan yhdet mustavalkoiset shortsit heppakuosilla, mutta haluaisin lisää. Niissä on jotain hirveän hauskaa ja sympaattista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo heppavaatteet on kyllä symppiksiä ! Itsellä on tän mekon lisäksi yksi villapaita ja vitsi sekin on jotenkin niin hauska.

   Poista
 5. ihana löytö! Ja tuo takki on myös tosi hieno, oot taitava ompelemaan :-)

  VastaaPoista
 6. Löysin rakkausblogin. Ja bannerin. Oih.

  VastaaPoista

hei olette ihania !