tiistai 12. toukokuuta 2015

Berliini

berliini3 berliini4 berliini13 berliini5 berliini6 berliini7 berliini12 berliini9 berliini10

Hotellin ikkunasta näki pienelle sisäpihalle paikallisten arkipäivään. Ihmisiä ja kissoja ikkunalaudoilla, kahvia ja tupakkaa vastakkaisella parvekkeella. Kirsikkapuiden terälehdet teki mattoja ympäri kaupunkia. Jokaisella tuntui olevan tarve jättää itsestään merkki, tai jotakin. Minä jätin jälkeeni väsymykseni harhailemaan Berliinin kaduille ja imin itseeni kevättä.


10 kommenttia:

 1. Voi että tuota kuudennetta kuvaa, en saa silmiäni siitä irti, nii upea. Ja muutenkin kaunista!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Itse kävin Berliinissä muutama kuukausi sitten, eikä oikein voinu nauttia kaikesta täysin kun oli niin älyttömän kylmä! :D mutta upea reissu oli ja Berliini vei sydämeni. Sinne on päästävä vielä uudelleen.

  oisipa kiva, kun tekisit postauksen matkavinkeistäsi Berliiniin! :) esimerkiksi tuo teidän hotelli kiinnostaa, samoin kahvilat joissa kävitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa voi ei ! meillä oli onneksi tosi nätti sää koko reissun ajan ja oli lämmin :- ) joskus olisi hauska mennä uudestaan ja oleskella ihan vaan sellä kansan parissa, nyt kun nähtävyydet on jo katseltu.

   äh, vähän hävettää myöntää, mutta en muista yhdenkään kahvilan nimeä jossa käytiin....mutta hotelli oli nimeltään Prens Berlin ja se sijaitsee Kreuzbergissä !

   Poista
 3. Voi ihana Berliini, haluan taas takaisin! Rakkauskaupunki. Yksi ihanimmista siellä on seinät joihin on maalattu kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olisi kiva kyllä joskus mennä uusiksi sillailla, että pääsisi vähän pintaa syvemmälle ! ja joo, ne talojen seinämaalaukset oli kyllä hienoja !! tuo alimman kuvan talo oli ehkä suosikkini hihii

   Poista
 4. Upeita kuvia ♥ mäkin olen onneksi matkaamassa Berliiniin kesäkuussa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! ♥ se on kyllä mielenkiintoinen ja monisyinen kaupunki, ihanaa reissua sulle !

   Poista

hei olette ihania !