sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Iloisia asioita

3117_1 äeurovisut
Kahvilakerhojutut

x Meillä oli kesän ensimmäinen piknik ! Aurinko lämmitti selkää niin kovasti, että farkkutakki oli riisuttava odottamaan pyörän ritsille. Tuntui jo ihan kesältä. Syömisiä oli niin valtavasti, että lopulta me melkein kaikki tytöt istuimme ruohikolla vilttien ulkopuolella, kun eväät valtasi viltit ! 

x Oltiin muutamien tyttöjen kanssa kanssa myymässä vaatteitamme siivouspäivänä hämeenpuistossa. Kauppa ei käynyt ihan odotuksien mukaan, mutta sää olikin varsin viluinen ja tuulinen, eikä ihmisiä ollut niin hurjasti liikkeellä. Hauskaa meillä kuitenkin oli ! Terkut vielä lukijatytölle, hihii. 

x Euroviisut! Sain houkuteltua kahvilakerhotyttöja meille pitämään viisukisakatsomoa. Olipa jotenkin hirmu vaisut viisut? Tosi paljon voimaballadeja Conchita Wurstin jalanjäljissä, jotka eivät lopulta eronneet toisistaan juuri lainkaan. Oma lempparini oli Viron viisu!

2873_2 äpaavo
Paavo

x Paavo on ottanut parvekkeen tuolin ihan omaksi päiväunipaikakseen. Se nukkuu aurinkoläikässä niin tyytyväisenä, ettei kisunpäivät paljon voisi enää parantua. Sadekaan ei parvekkeella haittaa.

x Kuten varmasti tiedättekin, Paavo on minulle ihan joka päivä valtava ilonaihe. Se aina sylissä kietoo suloisesti tassut kaulalle, ihan kuin se halaisi. On se ihana.

x " Mää tulin tähän köllötteleen, kun tässä pöytäliinassa ei vielä ollut karvoja".
äkemut
Kemut

x Lähdin vähän extempore tyttöjen kanssa yhtenä iltana klubille tanssimaan. Tanssittiin yhteen menoon melkein viisi tuntia ja vitsit, että oli kivaa ! 

x Päästiin Kaarlen kanssa aika ainutlaatuisiin kemuihin tällä viikolla. Nimittäin muotokuvan paljastustilaisuuteen ! Hauska kokemus, ei tuollaisiin ihan joka päivä pääsekään. Sitäpaitsi, muotokuvakin oli ihan mallinsa näköinen !Mitä teidän kevääseen kuuluu ?


16 kommenttia:

 1. Minäkin pidin Viron kappaleesta eniten - kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja piristävän erilainen niiden muiden kovin samanmoisten seassa !

   Poista
 2. olipa kiva hyvänmielen postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii, kiitos ja ihanaa jos tuli hyvä mieli !

   Poista
 3. Siis mitä hittoa, ostin sulta sen viininpunaisen samettihameen enkä ees tunnistanut sua! Mitäääh yh olis pitänyt tunnistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa :-- D olin kyllä niin kääriytynyt koko ajan viltteihin ja kaikkiin, että ehkä näytinkin enemmän joltakin intiaanilta ? toivottavasti hameelle tulee paljon käyttöä !

   Poista
  2. Tässähän se jo käytössä! http://mementoamori.blogspot.fi/2015/06/outfit-burgundy-velvet-skirt.html

   Poista
 4. pakko sanoa että sinulla on ehkä yks ihanimmista blogeista mitä tiedän. tuitui ! Ja kevääseeni kuuluu seikkailuja oi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi tuitui itsellesi ja kiitos !! oooh, seikkailut kuulostaa täydelliseltä !

   Poista
 5. Voi miten paljon hymyjä välittyy tästä postauksesta :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kivaa ! hymy tuli myös kommentista :-- )

   Poista
 6. Voi kumpa itsekkin pääsisi osalliseksi tuollaiseen söpöön kahvila kerhoon :) Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tampereella, helsingissä, turussa, jyväskylässä ja oulussa on kahvilakerhot ! onnistaako mikään näistä kaupungeista sinua? :--- ) ja kiitos !

   Poista
  2. Itseasiassa kyllä onnistaa! :) Asun Oulussa, mutta en tiedä, mitä kautta voisin mahdollisesti päästä osalliseksi?:)

   Poista
  3. laitat vaan facebookin hakuun 'kahvilakerho oulu' niin pitäisi löytyä :-- )

   Poista
  4. Jipiii, kiitos! :) nyt vain sitten odottelemaan hyväksymistä ;)

   Poista

hei olette ihania !