lauantai 2. toukokuuta 2015

Kevätiltana

musiikki: Jenni Vartiainen - Koti

Huii huomenna olisi sitten lähtö Berliiniin ! Toivotaan, että meille tulee kiva ja rentouttava seikkailuretki. Ainakin on luvattu ihanaa säätä !

Seikkailuretkien nimissä tässä olisi pieni video yhden keväisen illan seikkailulta. Kameran säädöt (ja oma kuvauskäsi..) oli vähän mitä oli, kun ei tuo videokuvaus vielä niin näppärästi luonnistu. Mutta pikkuhiljaa ! Eihän sitä koskaan opi, ellei harjoittele. Lupasin itselleni tänä vuonna ruokkia luovuuttani ja miettiä vähemmän 'en kuitenkaan osaa tarpeeksi hyvin'- ajatuksia. Älkää olko kovin ankaria, jooko ?

Video kannattaa katsoa ihan tässä pikkuikkunassa, youtube jotenkin blurrasi sen niin ikävästi. Näyttää ainakin omalla koneellani paremmalta tuollaisena pienenä !


10 kommenttia:

 1. ihana video! tykkäsin siitä sun viime kesän videosta myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! luulen, että tästä muotoutuu ihan hauska harrastus valokuvauksen ohella :- )

   Poista
 2. Oii ihanan tunnelmallinen video!

  VastaaPoista
 3. Ihana video, minuun ainakin vetoaa sellainen rento meininki eikä liian viimeistelty ja laskelmoitu kuvaus. Ihanaa Berliiniä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ! tykkään kanssa itsekin, että video saa olla sellainen itsetehdyn näköinen. haluaisin kuitenkin vielä kehittyä tuossa valotuksessa, että tulisi kauniimpia sävyjä videoihin :-- )

   Poista
 4. söpö video!! tai suloinen paremminkin, ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, molemmat hyväksytään ! kiitos kiitos kiitos !

   Poista

hei olette ihania !