torstai 25. kesäkuuta 2015

Helsinki ja heppamekkoTässä olen minä Helsingissä.  Heppamekkokin on kokenut pienenpienen muutoksen. Pohdiskelin joku kerta miksi oloni oli vähän epämukava se päällä ja tajusin, että helmahan on hieman turhan lyhyt. Tuulen hulmuttaessa helmaa sai aina jännätä kuinka ylös se mahtaa nousta ja pitää helmasta kiinni.
32327_1 32320_
Ompelin helmaan valkoisen puuvillakaistaleen, joka sopii mielestäni tosi kivasti valkoisten kaulusten kaveriksi. Lisäksi tuo puuvillakangas tekee helmasta hieman painavamman eli tuulta ei tarvitse enää jännittää ! Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kun vahingossa osuin silitysraudalla tuohon heppakankaaseen....ja sehän suli. Ei hirveästi innosta nämä muovikankaat, mutta en vaan voinut vastustaa, kun kirppiksellä tuli vastaan supersuloinen heppamekko. Lisäksi pesulappu on mekossa kiinaksi, joten en ollut ihan täysin varma mitä materiaalia mekko edes on. Tuntuu aika samalta kuin sellainen karhea viskoosi !

Pienet korjailut ja ompelut uusiksi, mutta lopputulos on kyllä mieleinen ! Heti on varmempi olo, kun ei tarvite nyhtää helmaa koko ajan alaspäin. Yleisvaikutelmakin muuttui kivasti, mekko tuntuu paljon viimeistellymmältä ja jotenkin tuo valkoiset kaulukset+helmakaistale-yhdistelmä tuo vähän sellaista vintagehenkisyyttä !


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ! Se on hirnu kiva, varsinkin nyt :- )

   Poista
  2. heppamekon teeman mukaan hirnu kiva !!

   Poista
 2. Olit valtterifestareilla juhannuksena. Ja olit siellä hirveän suloisena! :) Mun teki mieli tulla sanomaan moi, mutta en sitten uskaltanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa voi vitsit, kiitos ! olisit tullut vaan heipattaan :-- )

   Poista

hei olette ihania !